Toma Imre nyerte az udvari fordulót!

A Máriavölgyben rendezett nyitó forduló után Balatonudvariba látogatott a GCT Tour mezőnye május 26-án, szombaton. Ahogy megszokhattuk a fókuszban a különleges golf élmény állt. A Balaton Golf csapata remekül előkészített pályával, a GCT pedig gasztró különlegességeivel nyűgözte le a golfozókat.

Érdemes volt már kora reggel megérkezni a Balatonudvariba, ugyanis finom frissen sült reggelivel várták a játékosokat, akik energiával feltöltve vághattak neki a versenynek.

A megmérettetés Shot gun starttal, egy rövid eligazítás után 10:15-kor vette kezdetét.

A bruttó győzelmet Toma Imre szerezte meg a sérüléséből még lábadozó többszörös szenior bajnok Kovács Titusz előtt, míg a harmadik legjobb eredményt Hideg János szállította Hováth Joe-val egyetemben.

A bruttó mellett, ahogy lenni szokott, nettóban is értékelték a résztvevőket, akik közül a három legjobbat díjazták.

A felnőttek „A” kategóriájában Nguyen Luu Lan Hoa, Hideg János, Tuba Péter volt az első három sorrendje. A „B” kategóriában pedig Grigalek Ildikó, Farkas, Tamás, Vargha, András érdemelt tapsot teljesítményéért.

A szenioroknál (szenior + Szuperszenior) is két kategóriát értékeltek. A szenior „A” mezőnyben Kovácsné Földesi Katalin győzött, Gulyás Gyulát és Sándor Lajost megelőzve, míg a „B” mezőnyben Kománovics Ibolya diadalmaskodott, Kissné Földi Beáta, illetve Horváth Béla előtt.

A profiknál Tóbiás Zsolt győzött Brúder Balázs és Kuti Gábor előtt.

Az eredményhirdetés után pedig következhettek a kiegészítő játékok. Külön öröm volt, hogy Speed Challenge és az újonnan bevezetett Die Hard Challenge is sokan részt vettek.

A GCT Fináléját is Balatonudvariban rendezik majd, szeptember 22-én.

 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés