Megújulás Balatonudvariban

A Balaton Golf csapata folytatta a tavaly megkezdett utat, melynek okán folyamatos fejlesztéseket tapasztalhatnak az ideérkezők és ez a közelgő GCT Tour fordulója előtt sincsen másként, amelynek Balatonudvari ad otthon.  Céljuk, hogy a pálya továbbra is játékos-barát és minőségileg magas szintet képviseljen. A részletekről ifj. Tringer László igazgató beszélt lapunknak.

„A balatonudvari pálya színvonalának megtartása és további javítása érdekében, illetve egy száraz április után 10 millió forintos beruházással felújítottuk az öntözőrendszert,új szivattyúkat és frekvenciaváltókat vásároltunk. Ezek után elvégeztük a greenek és az elütők tervezett felülvetését is, hogy jó minőségben és esztétikailag is minél szebb állapotban várja a GCT Tour versenyzőit. Emellett a hétvégi forduló előtt a greeneken egy finom felülhomokozást is elvégeztek a greenkeperek a greenek egyenletessé tétele végett, hogy könnyebben guruljon a labda a lyukba! :)

További örömhír, hogy nem csak a pálya színvonala emelkedett, de a rendezvénysátor is ráncfelvarráson esik át, ahová már szombat reggelről várjuk - a GCT csapatával együtt - a résztvevőket. A menüsor a szokásoknak megfelelően ínycsiklandozó. (Étlap ITT). A verseny pedig a hagyományoknak megfelelően shotgun indítással veszi kezdetét 10 órakor. Várunk mindenkit szeretettel!”– nyilatkozta lapunknak Elnök úr, aki hozzátette, hogy GCT versenyt követő pénteken, június 1-én a Strawberry Tour-ral folytatódik a Balaton Golf verseny szezonja. (Versenykiírás ITT)

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés