Tavaszi vetélkedő szenior módra

Harmadszorra rendezik meg a Magyar Senior Golfozók Társasága szervezésében a Szenior Tavaszt. Az elmúlt években a verseny Grand Slam tornává nőtte ki magát a Magyar Kupa, a Nemzetközi és Magyar Szenior Bajnokság és a Szenior Ősz mellett, így meghatározó módon számít majd a szenior év golfozója díjkiosztásánál is. Az 50/55 év feletti golfozók vetélkedőjét csütörtökön tartják a magyar Old Course-on. A részletekről a Magyar Szenior Golfozók Társaságának elnöke, Dietrich Tamás beszélt:

„Szép számú jelentkezőnk van az idei Szenior Tavaszra is, amelyet hagyományos módon ott rendezzük meg, ahol a Nemzetközi és Magyar Szenior Bajnokságot, így az idei évben a kisoroszi Magyar Golf Club ad otthont a nívós eseménynek. A helyszín remek választás, hiszen már a Magyar Kupa alkalmával bebizonyosodott, milyen jó állapotban van a pálya. Ráadásul, ha a nevezők listájára pillantunk, akkor borítékolható, hogy izgalmas, fordulatos verseny vár ránk.

Picit aggódunk az időjárás miatt, mert mostanában egy kicsit kiszámíthatatlan, de bízunk a jó időben! A verseny 10 órakor indul és egy finom ebéddel ér véget. Igazi "nyereményeső" várható. A szokásos díjak mellett (Bruttó és Nettó 1-3.), nem maradnak el a Longest, Nearest és Citrom díjak kiosztása sem. Várunk mindenkit csütörtökön!”

A nevezők listáját ITT tekinthetik meg!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés