Abszolút telt ház a zirci ranglistán!

A Bakony szívében elterülő Forest Hills sportkomplexum megtartotta idénye egyik legrangosabb versenyét. A remekül előkészített zirci golfpályáján finom ételekkel és a megszokott magas minőségű szolgáltatásokkal várták a golfozókat és családtagjaikat. Kárpáti György, a klub menedzsere rövid beszámolót adott a Hungarian Golf Magazinnak.

„Nagyszerű verseny volt, soha nem volt még ennyi nevező. Összesen 54 indultak, ami abszolút rekordnak számít. Ennek ellenére nagyon dicséretes, hogy nem volt fennakadás. 9 órakor elstartoltam a mezőnyt és olajozott fogaskerekekként pörögtek egymásba a fligthok, nem volt csúszás, nem volt torlódás. Emellett a pálya is remek volt, amely a greenkeeperek munkáját dicséri, akik még kora reggel is nekiláttak lehengerelni és lenyírni a greeneket. A játékosok elmondták, hogy ilyen minőségű pályát keveset lehet találni, és a világ bármelyik országában megállná a helyét. Természetesen a hangulatra sem lehetett panasz, hiszen a verseny mellett nagyszerű étkek és egy kis bridzs parti is várta a résztvevőket”- nyilatkozta Kárpáti György.

A zirci ranglista verseny nagyon szorosan alakult, hiszen csupán egy ütéssel győzött Sárközi Ricsi, aki 79-cel lett a bruttó legjobbja, Molnár Mihály (80) és az újdonsült női Magyar Kupa győztes Jaczkovics Emma (80) előtt. Bruttó mellett nettóban is értékelték a játékosokat.

 

Eredmények:

Bruttó: Sárközi Ricsi

Nettó Nõi: dr. Erdei Éva, dr. Lex Annamária, dr. Kománovics Ibolya

Nettó Férfi A: dr. Jaczkovics László, Reska János, Wyn Mike

Nettó Férfi B: Szűcs László, Rozman Péter, Vati András

Nettó Szenior: Molnár Mihály, Illés Antal, dr. Vértes András

Nettó Junior: Jaczkovics Emma, Sárközi Ricsi, Benke Ákos

 

A teljes EREDMÉNYSOR ITT!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés