GCT: Golfozóink figyelem!

Tisztában vagyunk vele, hogy mennyire fontos elfoglalt világunkban, hogy előre tudjátok tervezni és időzíteni, az év folyamán mely versenyekre mentek el. Nektek köszönhető, hogy a GCT Golf Tour idén teltházzal fut, és sokaknak az éves golf naptárában egy biztos ponttá nőtte ki magát, amiért hálásak vagyunk és köszönjük.

Az utóbbi időben többen posztoltatok, kerestetek meg, látva a május 26-án megrendezésre kerülő versenyeket, ezért mindenkivel leegyeztetve szeretnénk tenni számotokra egy felajánlást.

A magyar golf érdekében át tudjuk tenni a versenyünket május 27-re. Szeretnénk, ha a golf pályák és a golf versenyeket rendezők egyre nagyobb sikereket érnének el, ez mindenki érdeke. Sajnos ezt a terhet jelenleg ti cipelitek, és az áldozatot is megint nektek, golfozóknak kell meghoznotok. Tudjuk, hogy sokan, akár már szállást is foglaltatok, és programjaitokat is úgy alakítottátok, hogy ráérjetek ezen a napon, ezért "csak" annyit tehetünk, hogy megkérdezzük tőletek, mit szeretnétek.

Szurkolunk a többi pályának, versenynek, hogy sikeresek legyenek és ne a golfozóknak kelljen ilyen döntéseket a jövőben meghozniuk, ha a kedvük vagy az eredményeik miatt részt szeretnének venni más rangos versenyeken is. A GCT Tour most megteszi az első lépést ebbe a fejlődést, és összefogást mutató irányba.

 

Hajrá Audi Kupa!

Hajrá Lugosi Tour!

Hajrá Ranglista!

Hajrá magyar golf!

 

Nem tudom a többi verseny szervezője, hogy látja a helyzetet, de nekünk komoly fejtörés, hogy elkészítsük a versenynaptárat az év elején. Egy egyszerű, remélem, mindenki számára elfogadható felvetésem, hogy a továbbiakban (legkésőbb decemberben) egy délelőttre üljön össze a szövetség, a pályák és a szervezők, és közös megegyezéssel próbálják kiosztani a versenynapokat egész évre, azokat pedig közösen, egyszerre tegyék közzé. Ez segíthetné egy optimálisabb versenyévad kialakítását, amely mindenki számára segítség lenne.

  Szeretnélek megkérni benneteket, hogy válasz e-mailben jelezzétek felénk, melyik nap lenne ideálisabb a számotokra.

– Megfelel a május 26.

– Tegyük át a versenyt május 27-re.

 

A válaszadásra 2 napot tudunk biztosítani, hogy a szervezés gördülékenyen folytatódhasson.

Mindenkinek előre köszönöm!

 

Tisztelettel:

Braun Károly

GCT Golf Tour


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés