Újdonság Zalacsányban: Jön a World Corporate Golf Challenge!

Június 2-án a Zala Springs Golf Resortban Magyarországon először a World Corporate Golf Challenge versenye.

A WCGC verseny 1993-ban először Angliában került megrendezésre, azóta számos országban játszanak kvalifikációs versenyeket, amiket a júniusi világdöntő követ, ahol több mint 30 ország csapata verseng a végső győzelemért.

A magyarországi kvalifikációs verseny győztes párosa képviseli hazánkat a világdöntőn, amely idén 2018. június 20-24. között a portugáliai Cascais-ban kerül megrendezésre. A WCGC meghívásában az ötcsillagos The Oitavos and Quinta da Marinha hotelekben lesz a szállás és a verseny a Oitavos Dunes Golf bajnoki pályáján kerül megrendezésre.

A döntő további részletei: http://www.worldcorporategolfchallenge.com/2017/11/2018-world-final/

Versenyzők: Cégek párosait várjuk, ahol az egyik játékos az adott cég tulajdonosa vagy alkalmazottja. Az idei versenyre bármelyik országból lehet jelentkezni.

 

Nevezési csomag: 24.000 Ft/fő, mely tartalmazza a nevezési díjat a kvalifikációs versenyre, a startcsomagot és a verseny utáni étkezést

Versenycsomag: 60.000 Ft/fő*, mely tartalmazza a green feet a pénteki gyakorló napon, korlátlan driving range használatot, üdvözlőitalt, grillvacsorát pénteken, szállást a resort apartmanjaiban, a nevezési díjat a kvalifikációs versenyre, a startcsomagot és a verseny utáni étkezést
* kétágyas elhelyezés esetén

Verseny relaxációs csomag: 90.000 Ft/fő*, mely tartalmazza a green feet a pénteki gyakorló napon valamint vasárnap, korlátlan driving range használatot, üdvözlőitalt, grillvacsorát pénteken, szállást 2 éjszakára a resort apartmanjaiban, a nevezési díjat a kvalifikációs versenyre, a startcsomagot és a verseny utáni étkezést
* kétágyas elhelyezés esetén

Versenykiírás:

A World Corporate Golf Challenge magyarországi döntőjének helyszíne a Zala Springs Golf Resort

Szabályok: A verseny az R&A szabályainak valamint a Zala Springs Golf Resort verseny alatt érvényes helyi szabályainak megfelelően kerül megrendezésre.

A verseny rendezője: Zala Springs Golf Resort – World of Leading Golf

A verseny formája: Stableford 18 lyukon, 2 fős csapatban, ¾-es playing HCP. A csapat végeredménye a két játékos együttes stableford eredménye.

A verseny ideje: 2018. június 2.

Csapatok: 2 fős csapatok bármely országból, akik megfelelnek a versenykiírás feltételeinek.

Világdöntő: A győztes páros Magyarországot képviseli, az egyik játékos az adott cég tulajdonosa vagy alkalmazottja.

Létszám: max. 60 csapat

Csapatösszetétel: Férfiak, nők vagy szeniorok, EGA HCP 0-36

Start: 10:00 órakor shotgun

Elütők: Férfiak – sárga
Nők – piros
Szeniorok – kék

Score kártya leadása: A score kártyát a játék befejezését követően a versenyző és jegyzője által aláírva a lehető legrövidebb időn belül a klubház golfrecepcióján kell leadni. A scoring area a klubházban a recepció előtti rész. Amennyiben a játékos a score kártyát leadta és elhagyta a golfrecepciót, úgy módosításra, javításra a továbbiakban nincs lehetősége.

Díjazás: Nettó I., II., III.

Eredményhirdetés: Az összes score kártya beérkezése és feldolgozása után.

Óvási határidő: Óvás a verseny befejezetté nyilvánítását követő fél órán belül írásban nyújtandó be.

Óvási díj: 30.000 Ft vagy 100 EUR

Nevezési határidő: 2018. június 1. 12:00 óra     

Nevezés módja: Kizárólag írásban az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. A Zala Springs Golf Resort e-mailben visszaigazolja a nevezést.

Nevezési díj: 24.000 Ft vagy 79 EUR (a nevezési díj tartalmazza a versenynapon a green feet, a startcsomagot és a verseny utáni étkezést)

Fizetés: A nevezési díjat a recepción az indulás előtt készpénzben vagy kártyával kérjük fizetni.

Szállás: Szálláscsomagok részleteiről érdeklődjön a +36 20 403 4960 telefonszámon.

Golfkocsi használata: Bármely résztvevő indulhat elektromos autóval a versenyen. A foglalást a kapacitás függvényében igazoljuk vissza.

Versenybizottság, Bírók: A versenybizottság tagjait és a bírókat a verseny előtt 48 órával nevezzük meg. A versenybizottság fenntartja a változtatást jogát. A versenybizottság döntése végleges, amely ellen fellebbezni nem lehet.

Versenybizottság - Zala Springs Golf Resort


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés