Joe felvenné a kesztyűt a fiatalokkal

Biztosan sokan emlékeznek még a tavalyi, hihetetlen izgalmakat hozó Magyar Kupára, ahol csupán a playoff döntött a győzelem sorsáról. A döntő egyik főszereplője Horváth Joe volt, aki sokak nagy örömére ismét ott lesz a kétnapos tornán. Joe céljai egyértelműek: Top 10-be szeretne végezni.

 „Izgatottan várom a hétvégét. Alig várom, hogy újra elütőhöz álljak a kisoroszi pályán, amely igencsak jó benyomást tett rám a ranglista versenyen: izgalmas és nagyon jól játszható! Egyszerűen szeretném a legjobbamat nyújtani!”

Joe szerint többen is esélyesek a győzelemre és igyekszik stabil játékával a nyomukban lenni.

„Kellemes emlékként él bennem a tavalyi playoff Kötél Bencével. Már akkor is korát meghazudtolva játszott, fejben nagyon ott volt. Azóta eltelt egy év és sokkal erősebb lett, így bizonyára végig harcban lesz a Kupáért. Ugyancsak meggyőzött Rózsa Dávid hétvégi játéka, aki Bencéhez hasonlóan kiemelkedett a mezőnyből. Csányi Olivér neve szintén ott van a legnagyobb favoritok között. Kíváncsian várom, hogy ők hárman, milyen teljesítményre lehetnek képesek.

Bízom benne, hogy egy egyenletes játékot hozva (75-ös körök) felvehetem én is a kesztyűt a fiatalokkal! Emellett szeretném a legjobb szenior eredményt hozni.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés