Hatvári: Cél a 80 alatti kör!

A barcelonai utazása előtt értük el Hatvári Árpit. Érzése szerint jó formában kezdte a 2018-as golfszezont, így bizakodva tekint a közelgő Magyar Kupára. Mint mondta, a fiatalokkal nehéz lesz bárkinek is felvennie a versenyt, így célként a stabil játékot tűzte ki.

„A tavalyi évben nem hoztam az elvárt eredményeket, és már-már a motivációmmal is súlyos gondok voltak. Legnagyobb sikeremet caddy-ként értem el a szenior bajnokságon. A fiam felvételizett, valamint végigküzdötte a hokiszezont az A csoportban, ami elég sok időt és nyomást vonzott maga után. Ezek miatt több mint négy hónapig nem is fogtam golfütőt a kezembe. Azonban mindent sikeresen lezártunk, és most készen állok egy stabil golfszezonra.

Mivel Jusztin ezt a hetet Londonban és Párizsban tölti, kihasználjuk a lehetőséget és irány Barcelona a feleségemmel egy pár napra, majd a Magyar Kupán jöjjön, aminek jönni kell. Cél a 80 alatti játék”– osztotta meg várakozásait Hatvári Árpi, majd hozzátette:

„Kicsit megható szezon előtt állok, hisz az idén sen… seni.. senior leszek (még nehéz kimondani). Emiatt is sajnálatos a számomra 15-ik magyar bajnokság helyzete. A tervek szerint június 15-17. között kerül megrendezésre. A dátum azonban egybeesik az általános iskolai ballagásokkal. Ennek okán több végzős junior golfozó, valamint szülő – beleértve engem is -,nem tudna részt venni a háromnapos tornán, amely hatalmas veszteség lenne. Levélben már több mint egy hónapja jeleztem aggályaimat a Magyar Golf Szövetség felé, de sajnos eddig még nem érkezett visszajelzés, így azt sem tudom, hogy elinduljunk a családdal nyaralni szombaton, vagy bízhatok a pozitív válaszban!”

Mit vársz majd a szenior időszaktól?

Ahogy említettem, tavaly caddyként belekóstolhattam a hangulatba és meglepően jó volt, akár csak a játék színvonala. Nem lesz könnyű, mert már most sok a jó játékos, és idén rajtam kívül többen is lesznek, akik ebbe a kategóriába kerülnek. Azt már tudtam, hogy a szenior válogatott szervezés magas szintű, így pozitívan állok hosszá.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés