Sárközi Ricsi nyerte az LGT első fordulóját

A szombati ranglista verseny után, május 6-án, vasárnap is szép számmal álltak az elütőre a golfozók a kisoroszi Magyar Golf Clubban, ugyanis a Lugosi testvérek által szervezett Lugosi Golf Tour nyitóállomásának adott otthont a honi golfozók egyik kedvenc klubja.

A negyedik évébe lépő versenysorozat egyre nagyobb népszerűségnek örvend a golfozók körében, amelyet a társaság és a fergeteges hangulat mellett a nyeremények tesznek vonzóvá, ugyanis a fordulók alatt vouchereket nyerhetnek a játékosok greenfee-vel, valamint értékes ajándéktárgyak és ajándékcsomagok találnak gazdára. Nem beszélve a 2 db négynapos ciprusi golfútról, amelyet hagyományosan a záró fordulón sorsolnak majd ki a résztvevők között. Mindegyik játékos neve annyiszor szerepel a kalapban, amennyi fordulón elindult.

A jó hangulat és az értékes díjazás mellett, több kategóriában versenyeztek a résztvevők a stableford pontokért vasárnap. Az első forduló abszolút legjobbja Sárközi Ricsi volt, aki 78 ütésből teljesítette a par 72-es pályát, Oláh Bencét (81) és Berkenyei Daniellát (84) megelőzve. Ahogy lenni szokott nettóban pedig a legjobb hármat díjazták.

Díjazottak

Bruttó I.: Ifj. Sárközi Richard

Nettó Férfi: Bacsa László, Nguyen Dinh Thoan, Pop György László

Nettó Női: Luong Thi Ngoc Anh, Nguyen Tuyet Thanh, Do Thanh Trang

Nettó Junior: Zsimán Lebovics Zénó, Potocki Stanislav, Kovács Alex

Nettó Szenior: Schmalz Udo, Nagy István, Chu Phan Huy

 

Folytatás hamarosan, május 26-án a tatai Old Lake Golf Clubban.

A versenysorozat további programja

LGT II. Május 26. Tata

LGT III. Június 9. Balatonudvari

LGT IV. Június 24. Kisoroszi

LGT V. Augusztus 4. Balatongyörök

LGT VI. Augusztus 5. Balatongyörök


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés