Imperial győzelem Zalacsányban

Tovább robogott a Race to Zala Springs. A Robert Trent Jones, Jr. tervezte, 18 szakaszos zalacsányi pályán a második fordulót rendezték a hét végén. A szikrázó napsütésben, jó hangulatban zajló megmérettetés az impozáns létesítményben mindenkit lenyűgözött, így a siker ezúttal sem maradt el.

A verseny nagyon szorosan alakult. A dobogósokat egy-egy ütés választotta el egymástól, így egy apró hiba is nagy jelentőséggel bírt. A fordulót végül Maier Franz nyerte Dóka Ágoston és Ellis Donald előtt. Ahogy lenni szokott a bruttó mellett nettóban is értékes díjakat kaptak a legjobbak. A férfiak „A” kategóriája Dóka Ágoston győzelmével zárult, B. Kiss, Gergely és               Studnicka Josef előtt. Míg a “B” mezőnyben Schröter Tamás, Hoffmann Péter és Cox Bela lett a sorrend. A nőknél Szabó Szilvia örülhetett a legjobban Studnicková Hana-t és Cox-Reisenfelder Beatrice-t megelőzve. A szenioroknál Szekeres József, Maier Franz, Hierzer Johann lett a Top 3.

A Race to Zala Springs hamarosan újabb fordulóval jelentkezik, amelyet május 26-án tartanak. Jelentkezni az alábbi helyen tudtok:

Race to Zala Springs III.– ranglista verseny Jelentkezés ITT!

 

Eredmények

Bruttó: Maier Franz

Nettó Férfi A: Dóka Ágoston, B. Kiss, Gergely, Studnicka, Josef

Nettó Férfi B: Schröter Tamás, Hoffmann Péter, Cox Bela

Nettó Női: Szabó Szilvia, Studnicková Hana, Cox-Reisenfelder Beatrice

Nettó Senior: Szekeres József, Maier Franz, Hierzer Johann


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés