Hödlmayr: A nap fair play-díjasa Kuti Gábor volt

A Novotel Golf Kupa után újabb tradicionális versennyel jelentkezett a tatai Old Lake Golf Club, ugyanis szombaton már a XI. Hödlmayr Golf Kupát rendezték meg, ahol a hagyományokhoz híven, gazdag vendéglátás, egyedi díjazás és a megszokott minőség várt a szép számban megjelenő golfozókra, akik viszonzásul pazar hangulattal töltötték meg a remek állapotban lévő tatai par 70-es pályát. A 2008 óta évente megrendezett üzleti és klubverseny most sem okozott csalódást, ahol nem az eredmény, sokkal inkább a klubhangulat erősítése volt a cél.

 

A szponzorcégek által meghívott játékosokat is felvonultató stableford verseny shot gun indítással kezdődött reggel 10-kor, a tatai pályán.

A nap fair play-díját profi golfedzőnk, Kuti Gábor érdemelte ki, ugyanis hiába végzett az abszolút kategória élén, díját átadta a legjobb bruttó amatőr játékosnak, Fülöp Gergőnek. Így nyilatkozott a verseny után:

„Iván György barátom meghívott a Hödlmayr golf versenyre, amit ő szervez már több éve. Megtiszteltetés volt ez a felkérés és éltem is a lehetőséggel. Az egyik kedvenc versenyem, a pálya nagyon jó kondícióban volt. Külföldi VIP flightban játszottam. Jó hangulatú verseny volt, az időjárás is kedvezett nekünk.

Kiemelném még tanítványaim sikeres játékát: Nettó Férfi B kategóriában Farkas Tamás győzedelmeskedett kiváló játékának köszönhetően. Reménységek Fiú kategóriában Boros Máté kapott díjat. Míg junior kategóriában Boros Milán lett az első.”

A bruttó mellett nettóban is értékelték a résztvevőket 5 különböző kategóriában, valamint a Nearest-to-the-Pin és a Longest Drive díjazása sem maradt el.

Fontos megjegyezni, hogy az esemény jótékonysági célokat is szolgált. A Longest Drive és a Nearest to the pin nevezésekből befolyt összeget a Győr Első Lions Club-nak juttatják, akik a vak és gyengén látó gyermekek támogatására fordítják az összeget.

Díjazottak:

Bruttó I.: Fülöp Gergő

Nettó Férfi A: Tuba Péter, Bernhardt Tibor, Dobos János

Nettó Férfi B: Farkas Tamás, Tvarosek Zsolt, Platzer Reinhard

Nettó Női I-II-III.: Steininger Sandra, Szalainé Orkonyi Enikő, Kissné Földi dr. Beáta

Nettó Senior Férfi: Básti Gyula, Pitkänen Kari, dr. Bartha András

Nettó Junior: Boros Milán, Kovács Gergő, Fülöp Gergő

Nearest-to-the-Pin: Kobale Soma

Longest Drive: Lengyel Lilla


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés