Nüansz döntött a kisoroszi ranglistán

Ahogy az várható volt, nagy csatát hozott az idei második ranglista verseny, melynek a kisoroszi Magyar Golf Club adott otthont. Az esemény remek felkészülési lehetőség volt a jövő hétvégén megrendezendő Magyar Kupára.

Nagy izgalmaknak néztünk elébe, ugyanis ranglista győztesek, bajnokok és jó játékosok egész sora állt az elütőre. Ehhez mérten igencsak parázs összecsapást láthattunk. Kötél Bence és Rózsa Dávid végig fej-fej mellett haladt. Mindketten even part értek el és csupán a hátsó kilenc döntött a 2017-es Magyar Kupa győztes javára. Felnőtt bajnokunk Rózsa Dávid pedig a Férfi nettó kategória győzelmét gyűjtötte be.

Több remek teljesítményt láthattunk, a pálya pedig hozta a színvonalat. Kiváló minőségű volt, ráadásul az akácvirágzás is hozzájárult a gyönyörű panorámához. 

A bruttó mellett, ahogy lenni szokott, nettóban is értékelték a résztvevőket, akik közül a három legjobbat díjazták.

Ahogy említettük a férfiak „A” kategóriájában Rózsa Dávid győzött, Hatvári Árpád és Nguyen Le Dung előtt. A „B” kategóriában pedig Kostyál András és Fogarasi Sándor végzett az első két helyen.

A női kategória Turkovics Ilona győzelmével zárult, Molnár Piroskát és Luu Thi Thu Huongt megelőzve.

A szeniorok mezőnyében Kerekes József, Berkes, Zoltán, Horváth Joe volt a sorrend. A legfiatalabbaknál Kovács Alex, Jaczkovics Emma Éva és Berkenyei Daniella érdemelt tapsot a teljesítményéért.

Ne feledjük el, már csak egy hét és elkezdődik a küzdelem a 29. Magyar Kupáért a kisoroszi Magyar Golf Clubban.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés