Szülinapi verseny a Highlanden

Movik Gabriella első díját nyerte

Május 3-án, csütörtökön rendezték a Highland Golf Club társasági versenysorozatának első állomását, illetve a klub 11. születésnapi ünnepségét. A verseny izgalmas, baráti hangulatban telt. A díjazás gazdag volt, ugyanis összesen 10 kategóriában osztottak díjakat.

A kilenclyukas versenyen többségében klubtagok vettek részt. A nap abszolút legjobbja a Pannónia Junior Akadémia növendéke, Kemény Kevin (35 ütés) volt, aki egy ütéssel előzte meg Fülöp Gergőt.

A bruttó mellett nettóban is értékelték a legjobbakat.

A férfi „A” kategóriájában Kovács Róbert, Kovács E. Gábor, Uhrin Attila volt az első három. A „B” kategóriában pedig Rákóczy Kiss Richárd, Isza Ferenc, Novák Szabolcs érdemelt elismerést a teljesítményéért. A nőknél életében először győzött, a másfél évvel ezelőtt a golfot elkezdő Movik Gabriella, akiért sokan szurkoltak. Őt követte Vu Quy Duongné és Vörös Ludmilla.

Movik Gabriella így nyilatkozott a verseny után:

„A Highland szülinapi verseny nagyon családias, kellemes hangulatú volt. Többen is voltak, akik a kezdetektől, 11 éve itt tagok. Nagyon támogató a légkör.

A flight, amibe kerültem bűbájos hölgyek társasága volt, akik jobban szurkoltak értem, mint magukért. Látták, hogy bár még tapasztalatom nem nagyon van, de nagyon igyekszem. Teljesen belezúgtam a golf világába és komolyan veszem az edzéseket is. Minden versenyen elindulok, amin tudok, mert azokból tanulok a legtöbbet és oldom a feszültséget is, mert izgulós vagyok. Egy pár verseny után végre megjött az első siker! Megnyertem a nettó nőit, és a hcp-men is javítottam!”

A szenioroknál Urbán László győzött, Smith Andrew-t és Pálfi dr. Béla Gábort megelőzve.  A „C” kategóriában Dickinson Melinda, Kuzma András, Simon Gábor volt a sorrend. A legfiatalabbaknál pedig Dickinson Dani vette át az első díjat Dickinson Dávid és Károly Ádám előtt.

A főverseny mellett természetesen most sem maradhattak el a megszokott kiegészítő játékok sem. A „Nearest the pint” Fülöp Gergely elsőségével zárult. A legtávolabbra a nők között Vu Quy, Duongné, míg a férfiaknál Vu Péter ütött.

A RÉSZLETES EREDMÉNYEKET ITT OLVASHATJA!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés