Duplázik Kisoroszi: Ranglista + Lugosi Golf Tour

A hétvégén, május 5-én, szombaton ranglista versennyel jelentkezik a magyar Old Course, amit vasárnap a Lugosi Golf Tour nyitóállomása követ, így remek felkészülési lehetőség kínálkozik a rákövetkező hét végén lebonyolításra kerülő Magyar Kupára.

Hogy miért érdemes ezeken a versenyeken részt venni?

„Kiváló minőségű pályán játszhattok az akác virágzás idején, ami az egyik legszebb időszaka a Kisoroszi pályának. A fűfelületek a tél után regenerálódtak, a legjobb formáját mutatja a fairway, a greenek szép egyenletesek, kellemesen gyorsak, és ha véletlenül letévetsz az ideális felületről, a raugh-ban már messziről megláthatod a labdádat a 4 cm-es nyírásnak köszönhetően. Az outkarókat kiszedtük. Az elütő és a fairway között nem kell a fűcsomókon bukdácsolnod az egyenletesen nyírt utaknak köszönhetően. A környezet és a pálya fekvése páratlan, utánozhatatlan” – áll a Magyar Golf Club közleményében.

Részletek és VERSENYKIÍRÁS ITT OLVASHATÓ!

Csak megerősíteni tudjuk a kisoroszi közleményét, hiszen nagyon játékos-barát minőségi pályát varázsoltak a versenyzőknek, ami május 5-ig még izgalmasabbá válik.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés