Jó hangulatú szezonnyitó, maximális létszámmal

Eldördült a startpisztoly a Highlanden is

Vasárnapra is jutott golfos esemény a sport kedvelőinek, hiszen a budapesti Highland Golf Club is megtartotta szezonnyitó versenyét - a tradíciónak megfelelően - telt házzal.

A 30 páros, 60 játékosa, délelőtt 9 órakor rajtolt el napsütéses, tavaszias időben a jól előkészített pályán. A díjazottak húsvéti sonka ajándékcsomagokat kaptak. Köszönhetően a 9 szakasznak, a verseny nagyon szorosan alakult. A bruttó győztesnek járó díjat végül Hadi László – Pethő Zsolt duó nyerte el (eredmény: even par).

Nettóban is értékelték a Highland Szezonnyitó párosait. Első helyen a Rákóczy Kiss Richárd - Török Balázs duót, másodikként a Loyola Elio - Smith Andrew párost, míg harmadikként Hajdú István - Prest Alexandra kettősét díjazták.

A telt házas versenyen többségében klubtagok vettek részt, akik közül sokan most álltak először pályára az új szezonban. A páros 9 lyukas verseny kiegészítő versenyét, stroke play alapon, külön értékelték és díjazták. A golfozók a Par 3-as pályán, 7-es vasütővel és putterrel játszhattak. A győztes Kassai Ákos - Flesch Tamás lett.A szezonnyitó kupát egy finom ebéd zárta.

Díjazottak:

Bruttó I.: Hadi László – Pethő Zsolt

Nettó:

I. Rákóczy Kiss Richárd - Török Balázs

II. Loyola Elio - Smith Andrew

III. Hajdú István - Prest Alexandra

Kiegészítő verseny par 3-as szakaszon: Kassai Ákos - Flesch Tamás


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés