Szeniorok csatáját hozta a GCT nyitánya

Április 21-én, szombaton elindult a GCT Holding Golf Tour 2. évada, melynek nyitóállomását a máriavölgyi Pannonia Golf & Country Clubban rendezték. Az ígéretekhez híven a fókuszban a különleges golf élmény állt, amelyet a magas szolgáltatási színvonal jellemzett. A jó hangulatú verseny alkalmával több kiemelkedő teljesítményt láthattunk, a golfozók, a GCT, valamint a Pannónia csapata részéről. Mindenki odatette magát, hogy sikeres napot varázsoljanak a résztvevőknek.

Érdemes volt már kora reggel megérkezni Máriavölgybe, ugyanis finom, frissen sült reggelivel várták a játékosokat, akik energiával feltöltve vághattak neki a versenynek. Jó volt látni, ahogy folyamatosan érkeztek a játékosok.

A verseny shotgun starttal vette kezdetét. A pálya remekül elő volt készítve a minél élvezetesebb játékélményt szem előtt tartva. Szintén kiemelendő, hogy a flightok elosztása jól sikerült, folyamatos volt a játék.

Öröm volt látni, hogy a különböző korosztályok jó játékosai vettek részt a versenyben, és összekovácsolódtak a nap végére.

A bruttó győzelemért szoros volt a küzdelem, amiért a szenior válogatott kiválósságai csaptak össze. Az elsőséget végül Koplányi Tibor szerezte meg, Kovács Titusz és Horváth Joe előtt.

A bruttó mellett, ahogy lenni szokott, nettóban is értékelték a résztvevőket, akik közül a három legjobbat díjazták.

A felnőttek „A” kategóriájában Zsimán József Alpár, Dudás Károly, Toma Imre volt az első három sorrendje. A „B” kategóriában pedig Palya Ferenc, Grigalek Gábor, Nagy Tamás érdemelt tapsot teljesítményéért.

A szenioroknál is két kategóriát értékeltek. A szenior „A” mezőnyben Kovács Titusz győzött, Rózsavölgyi János és Horváth Joe-t megelőzve, míg a „B” mezőnyben Gyenes Anikó diadalmaskodott, Csegezi László, illetve Varga Irén előtt.

A profiknál Tóbiás Zsolt győzött Kuti Gábor és Brúder Balázs előtt.

Ahogy megszokhattuk, a máriavölgyi állomáson is igazi közösségi élmény volt ez a verseny. Éppen ezért új, pörgős játékokkal is jelentkeztek. A tavaly életre hívott Speed Challenge és az újonnan bevezetett Die Hard Challenge is nagy sikert aratott.

Szombaton, mindenki nyertes volt, ugyanis a résztvevők a minőségi, egyedi nyeremények mellett, nem mindennapi élménnyel térhettek haza. Folytatás Balatonudvariban május végén!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés