Maier Franz - Ellis Donald győzelmével rajtolt az Imperial!

Szoros, kiélezett küzdelmet hozott a balatongyöröki szezonnyitó, amely a hagyományoknak megfelelően jó hangulatban telt – adta hírül Gschwendtner Sonja, aki nagyon elégedett a kezdéssel.

„Szuper verseny volt, ahol a hangulatra sem lehetett panasz. Szerencsére az eső elkerült minket és a kissé hideg idő ellenére sokan ellátogattak hozzánk. Ahogy megszokott, nálunk télen is nyár volt, mégis teljesen más érzés volt végre verseny alkalmával találkozni a játékosokkal” – kezdte értékelését.

 

„A szezonnyitó mellett a kávézónk is remekül debütált az új bérlőnkkel, melynek alkalmazottai mindenki nagy örömére, ínycsiklandozó menüvel készültek a résztvevőknek. Így a siker ezen a téren sem maradt el” – tette hozzá.

„Ami a versenyt illeti, nagyon izgalmasan alakult. Egy-egy pont vagy még annyi sem választotta el a párosokat egymástól, így néhol csupán a jobb hátsó kilenc döntött. Az külön öröm, hogy az imperiálosok egyenesen taroltak hazai pályán. A kategóriák legjobbjai kupával gazdagodtak.

A legboldogabb a Maier Franz (Imperial) - Ellis Donald (Imperial) páros lehetett, akik 18 ponttal megnyerték a bruttó kategóriát. Nettóban első Tóth Zoli (Pannonia) és én lettünk egy kis szerencsével, 27 ponttal. Hatalmas élmény adott egy-egy birdie putt, vagy egy jól sikerült chip ütés! A második helyen Sebők Imre - Véh Balázs (Forest Hills) végzett 26 ponttal, míg a harmadikon Bándoliné Topa Márta (Imperial) - Wiesmeier Anton (Imperial) zárt 25 ponttal. A leghosszabb ütést Vaszkó Eszter érte el, míg legközelebb a zászlóhoz Dibusz László ütött.

 

A következő versenyünket április 7-én (szombaton) rendezzük. A hagyományos Mandulavirágzás (első hcp módosító) viadalunk 18 lyukon, stableford formában zajlik majd. Várunk mindenkit!” – számolt be Gschwendtner Sonja.

 

Eredmények:

Bruttó I.

Maier Franz (Imperial) -Ellis Donald (Imperial) 18 Pont

Nettó III.

Márta Tompa Bándoliné (Imperial) - Wiesmeier Anton (Imperial) 25 Pont

Nettó II.

Sebők Imre - Véh Balázs (Forest Hills) 26 Pont

Nettó I.

Gschwendtner Sonja (Imperial) - Tóth Zoltán (Pannonia) 27 Pont

 

Longest Drive:Vaszkó Eszter

Nearest to the Pin:László Dibusz


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés