Március végén indul a büki szezon!

Golfyval a golf népszerűsítéséért

A büki klub lázasan készül a 2018-as idény kezdetére. Már csak néhány hét választja el őket ettől. A klub menedzsere, Papp Erzsébet beszélt lapunknak erről, aki immár a 28. évét kezdi a Birdlanden.

„Az előkészületek remekül haladnak, a versenynaptáron az utolsó simításokat végezzük és hamarosan közzé is tesszük. Március 26-án, hétfőn költözünk a klubházba és hivatalosan is megkezdődik a büki idény. Szezonnyitó versenyünket pedig április 14-én, szombaton tartjuk, remélhetőleg telt házzal!” – kezdte beszámolóját a 2013-as év golf klub menedzsere.

A büki golfcsapat azonban a szezon kezdetéig sem lazsál, ugyanis nagy hangsúlyt fektetnek a golf megismertetésére a juniorok körében.

„A Greenfield Golf küldetésének és kiemelt feladatának tekinti a golf népszerűsítését. Ezen célkitűzés keretében elindult a büki golf tour, mely remek alkalmat biztosít a büki oktatási intézményekben – óvodák, általános iskolák - tanuló kicsi és nagy nebulóknak, hogy közelebb kerüljenek egy élményekkel teli sportághoz. A gyerekek nagyon tündériek és ügyesek, ami talán ennél is fontosabb nyitottak. További jó hír, hogy amint az idő megengedi, a pályára is kivisszük a lurkókat” – tette hozzá Papp Erzsébet.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés