Tunéziai élmények Klézlitől

Golfos doktorunk, kedves feleségével kedden este sikeresen megérkezett Tunéziába. Nem sokáig rabolták az időt, ugyanis másnap már pályára is léptek és elkezdődhetett a mesés, 11 napos kikapcsolódás.

„Nagyon sima repüléssel szerencsésen megérkeztünk Tunisz repülőterére. Itt név szerint vártak minket, és 1 óra múlva már a Sindbad hotelben voltunk. Nincs túl sok vendég, de annál nagyobb a kedvesség és a segítőkészség. Másnap az ingyenes shuttle szolgáltatás révén 10 perc alatt a pályán voltunk” – kezdte beszámolóját Klézli, majd az első nap eseményeibe is beavatta lapunkat.

„Az első nap range és a PAR 29-es executive pálya volt a program.

A nap nagy öröme, hogy feleségem, Ildikó is ütőt ragadott, és életében először ment végig így egy pályán. Persze, hogy volt pályadrukk, de ez néhány szakasz után el is múlt. Az utolsó szakaszon pedig élete első bogey -ját is elkönyvelhette.(Látható a képen, szerk.!)

Másnap némi reggeli esőcske tette hűvösebbé a napot széllel kísérve, de nem vette kedvünket, és nekivágtunk a Les Olives pályának. Én rendesen mentem, Ildi pedig 100 méterről játszott vagy pedig a PAR 3-asokat végig. A 13-as szakaszon, ami egy kicsit emelkedősebb, 100-ról ugyan 3-mal volt a green távoli végén, de aztán egy 10 méteres puttal le is tudta a szakaszt.”

Golfos doktorunk a szolgáltatásokra is kitért.

„A klubház szolgáltatása tökéletes. Megtudtuk, hogy naponta 100-120 kört játszanak a vendégek. Ugye ez egy ilyen 45 szakaszos pályán nem sok. Így nincs probléma a tee time-mal, és nem is zsúfolt a pálya. Igaz, nincs is akkora bevétel, de így is folynak a fejlesztések. Csütörtökön szerelték fel az 1-es elütőkre a kamerarendszert mindkét nagy pályán.

A greenfee pedig nagyon kedvezményes. A szállodában lehetett venni egy 5 alkalmas bérletet, amihez kapsz egy hatodik napot ingyen. Nos, a bérlet ára 63.000 forintra jön ki, azaz kb. 210 EUR, ami ugye egy körre 10.500,- Ft-ot jelent. A pálya nem a törököknél megszokott, de a fairway, a greenek teljesen rendben, a bunkerekről nem is beszélve. A range-en 50 labda 550 forint, és újak a labdák” – zárta gondolatait Klézli Ferenc, aki pénteken a La Forest pályán játszott a  feleségével.

További fotókat Facebook- és Instagram oldalunkon tekinthet meg.

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés