„Cél a single hendikep”

Sátori Ferenc is azon szerencsések között volt, aki a GCT Touron elért jó teljesítményének köszönhetően ott lehetett Marokkóban, ahol egy fantasztikus hetet tölthetett el. Idén azonban már új magaslatokba vágyik. Reméli, hogy teljesítményével sikerül beverekednie magát a mid-amatőr válogatottba.

„Jól éreztem magam Marokkóban. Jó társaság, remek pálya, gyönyörű helyszín. Úgy gondolom nem is kívánhatna az ember ennél többet. Köszönet illeti Braun Károlyékat, hogy mindezt lehetővé tették. Én jutalomútként tekintettem az Agadir versenyre” – kezdte értékelését Sátori Ferenc, aki a vártnál visszafogottabb teljesítményének okát, a swingjében kereste.

„A 2018-as szezonra az egyik nagy cél, hogy a single HCP-sek (11,2) táborába tartozzak, ehhez viszont a swingem némi átalakításra szorul. Egyelőre még a berögzülés és a finomhangolás fázisában vagyok, de bízom benne, hogy a szezon első versenyére, a Húsvét Kupára minden a helyére kerül. Ebben többen is a segítségemre vannak. Edzőm Errol Bhalai, valamint Tóbiás Zsolt és Petkovics Bálint is– tette hozzá, majd a további terveiről is beszélt.

„Valamennyi szövetségi versenyen – ranglisták, bajnokságok - ott szeretnék lenni. Egyértelmű célom, hogy a mid-amatőr válogatott legyek, emiatt pedig igyekszem nemcsak a hazai, de lehetőség szerint a környező országok tornáin is megmérettetni magam a mid-amatőrök között” – zárta lelkesen.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés