Szezonra hangolva

Már a második hetébe lépett a Golfiesta SE tenerifei edzőtábora. Azt már mondanunk sem kell, hogy aktív és sikeres táborozásban volt része az első turnusnak, és mind elégedetten térhettek haza. Csikós Gábor jól megdolgoztatta a csapatot.

 „Jelenleg nincs az a hatalmas meleg, de épp optimális az egész napos golfozáshoz. A hőmérő higanyszála 20 fok körül mozog. Egyszer hétágra süt a nap, egyszer beborul, de az eső szerencsére elkerül minket. Egyelőre strandolásra nagyon nincs lehetőség, de sebaj, annál több időt tölthetünk a pályán” – kezdte beszámolóját az elnök, majd hozzátette:

„Remek a hangulat a csapatban. Az első turnus szinte teljes egészében hazament és a hét végén friss játékosok érkeztek, sőt hamarosan újabb golfozók csatlakoznak az edzőtáborhoz. Cél, hogy sokat gyakoroljunk, ezáltal minél inkább felkészülhessünk a 2018-as golfszezonra, amely minden bizonnyal rendkívüli izgalmakat tartogat majd” – nyilatkozta lapunknak Csikós Gábor, aki azt is kiemelte, hogy jó látni, ahogy Tenerife évről évre egyre fejlődik. A fogadtatás és a minőség úgy a pályán, mint a szállodában barátságos már-már családias. Az ételek nagyon finomak.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés