Nagy dobásra készül Bük

A Greenfielden lázasan folynak a munkálatok

Az elmúlt évekhez hasonlóan, mozgalmas idényre készül a Greenfield Golf. Már azt is sejteni lehet, hogy valami nagy dolog van születőben, fogalmazott sejtelmesen a klub menedzsere, Papp Erzsébet, aki immár a 28. szezonját kezdi a Birdlanden.

„Az előkészületek remekül haladnak az idényre! A versenynaptár már szinte teljes egészében kész van már csak egy-két egyeztetés van hátra a véglegesítéshez. A ranglista versenyeinket ősszel rendezzük meg. Nagy öröm továbbá, hogy a szállodai szolgáltatásokkal kombinált golfcsomagunk is szépen fogy” – kezdte beszámolóját a 2013-as év golf klub menedzsere.

A büki golfcsapat a szolgáltatások széles körével várja a holtszezonban is az érdeklődőket.

„Télen sincs megállás! Golfos csapatunk, a Greenfield Hotel Golf & Spa szállodában a "téli irodánkban", tavaszi hangulattal várja a vendégeket, legyen szó foglalásról, oktatásról, versenyekről, kölcsönzésről, klubtagságról. Holtszezonhoz képest figyelemreméltó az érdeklődők száma, akiknek igény esetén golf kocsis túrát is szervezünk a pálya körül” – tette hozzá Erzsi.

Emellett arról is beszélt lapunknak, hogy a pálya nyári greenekkel, tavalyi greenfee áron áll a játékosok rendelkezésére. A hibák kiküszöbölése érdekében télen sem pihennek.

„Szép tavaszias időnk van, amit igyekszünk kihasználni. Jelenleg az erdők tisztítása zajlik és utána folyatatjuk a munkálatokat. Célunk, hogy a pályát játékos-barátabbá tegyük, és a minőségén javítsunk. Azon dolgozunk, hogy minden készen álljon a szezonkezdetre. Sok meglepetéssel készülünk, amire úgy gondolom, többen felkapják majd a fejüket. Egy biztos, a Greenfield mindent megtesz az élmény fokozása érdekében. Várunk mindenkit Bükön!”

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
3
4
7
8
11
13
14
18
20
21
22
25
27
28


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés