Hahn Árpi: Sokat profitálhat a válogatott Roland kinevezésével

A frissen megválasztott junior szövetségi kapitány után a büszke apukát, Hanh Árpit is megkérdeztük, hogy ő mit gondol fia kinevezéséről.

„Örömmel vettem még anno, hogy beadta a pályázatát a kapitányi posztra. Messze ő volt a legesélyesebb a jelöltek közül nemzetközi eredményei és tapasztalatai révén. Mindig boldogság egy apa számára, ha fia egyre feljebb lépdel a ranglétrán. A kapitányság egy rang és megtiszteltetés, ugyanakkor nagy felelősség is. Tudom, hogy Roland képes megfelelni az elvárásoknak és megbirkózni az elé gördülő akadályokkal és feladatokkal” – osztotta meg gondolatait Árpi, aki szívesen ad tanácsot, ha szükség van rá.

„Azt leszögezném, hogy nem szólok bele a munkájába. Azonban, ha megkér, állok rendelkezésére. Roland az elmúlt 10 évben rengeteg tapasztalatot szerzett, az edzésmunka és a versenyzés terén. Olyan nemzetközi szakemberekkel, top edzőkkel dolgozhatott, valamint remek játékosokkal játszhatott együtt, ahol megtanulhatta a golf minden csínját-bínját. Fontosnak érzem, hogy a fiatal játékosoknak, olyan kapitányuk legyen, akitől tanulhatnak és felnézhetnek rá. Úgy gondolom Roland ilyen, akinek emiatt óriási a respektje a fiatalok körében. A junior válogatott tagjai nagyon sokat profitálhatnak ebből a kapcsolatból” – tette hozzá a kinevezéssel kapcsolatban.

Egyebek mellett azt is elmondta lapunknak, hogy decemberben átesett egy térdműtéten, aminek a rehabilitációja remekül halad.

„Régóta váratott már magára ez a beavatkozás, de szerencsére mára szinte teljesen felgyógyultam és képes vagyok több órát edzeni naponta. A célom, hogy az oktatás mellett, a környező országok szenior profi versenyein megmérettessem magam. Ebben tavaly a kar- és térdfájdalmaim megakadályoztak, de reményeim szerint tavasszal elütőre állhatok ezeken a tornákon” zárta gondolatait Hahn Árpi, akinek a versenyeiről természetesen majd beszámolunk a Hungarian Golf Magazin hasábjain.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés