Hahn: Ajándékba senki sem fog válogatottságot kapni!

A frissen kinevezett kapitány nyilatkozata

Bombaként robbant a hír, hogy új szövetségi kapitányt választott az MGSZ elnöksége a junior nemzeti együttes élére Hahn Roland személyében, aki nagy örömmel és elszántsággal veti bele magát a munkába. Információnk szerint már pénteken megtartja első szülői értekezletét, ahol az MGSZ főtitkára, Makszin Áron is jelen lesz, melynek keretében vázolják az ez évi terveket.

„Nagyon örülök és megtiszteltetés számomra, hogy bizalmat kaptam az elnökségtől. Én a golf megszállottja vagyok, ez az életem, és igyekszem minden tapasztalatommal és tudásommal segíteni a fiatalokat a minél jobb eredmény elérésében. Mindent megteszek a sikerért, hiszek abban, hogy kemény munkával lehet eredményt elérni” – osztotta meg első gondolatait az új szövetségi kapitány.

Beszélgetésünk során a válogatottság feltételeit is érintette.

„Az elején leszögezném, hogy ajándékba senki sem fog válogatottságot kapni. Egy olyan rendszer kiépítésén dolgozunk, hogy valóban a legjobbak ölthessék magukra a válogatott mezt. A bekerülés feltétele várhatóan a legfontosabb nemzetközi verseny eredményei, az éves stroke átlag, valamint a válogatón nyújtott teljesítmény és edzésmunka is sokat nyom a latban. Nem biztos, hogy aki januárban válogatott az mondjuk augusztusban is az lesz. Folyamatosan meg kell dolgozni érte! Szeretném minden fiatalnak megadni a lehetőséget a bizonyításra. Várhatóan lesznek meglepetések a keretben!”

A frissen kinevezett kapitány a tervekről is beszélt.

„Elsődleges célom, hogy elnyerjem a játékosok bizalmát, valamint, hogy rövid időn belül megtaláljuk a válogatott gerincét. Továbbá nagyon fontos, hogy megtanítsuk őket a minőségi edzésmunkára, valamint statisztikát és edzésnaplót vezetni. Ebben Jonathan Mannie, elismert PGA oktató is a válogatott segítségére lesz” – nyilatkozta Hahn Roland, akinek a karrierje a gödi Pólus Palaceban kezdődött és azóta ő és a golf elválaszthatatlanok.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés