A Lőrincesek meghódították Törökországot!

„Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni…”

A Kovács család apa-fia párosa első ízben vett részt együtt a Dibusz László által szervezett Komplex Product és Geotech Golf Kupán. A bemutatkozás nem is sikerülhetett volna jobban, ugyanis az élmények mellett a 4 fős csapatversenyt is megnyerték Hideg Jánossal és Molnár Piroskával karöltve.

„Tavaly voltam itt először. Akkor az „A” kategória harmadik helyén végeztem és eldöntöttem, lehetőség szerint, 2018-ban is jövök. Az külön öröm, hogy idén a 11 éves fiam, Gergő is itt lehetett, akire nagyon büszke vagyok. Velem ellentétben nagyszerűen játszott, így a hét abszolút róla szólt. A végén azt mondta nekem: „Apa, úgy maradnék még 6 napot.” Mindent összevetve nagyon jól éreztük magunkat, csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a hétről” – értékelt Kovács Tamás, a büszke apuka.

Természetesen a családfő mellett az ifjú tehetséget, Gergőt is megszólaltattuk, aki profi golfedzőnk Hahn Árpi felügyelete alatt bontogatja szárnyait.

„Minden nagyon tetszett. Ez volt az első alkalom, hogy 6 napon keresztül golfoztam. Szívesen maradtam volna még!”kezdte értékelését, majd a match play döntőre is kitért, amelyet kifejezetten neki találtak ki, ugyanis a St.Lőrinc Golf Club 2016-2017-es év Match Play bajnokának mondhatja magát.

„Nagyon vártam a finálét!  Ebben a játékformában teljesen otthon érzem magam. Nagyon élvezem, hogy minden szakaszért meg kell küzdeni és, ha véletlenül elvesztek egy etapot, rögtön ott a következő a javításra. Irén néni (dr. Varga Irén, a szerk.) kemény ellenfél volt, szoros csatában sikerült nyernem, aminek nagyon örülök!”

Beszélgetésünk végén Gergő az idei évre kitűzött terveiről is beszélt.

„Ott szeretnék lenni a Magyar Kupán, valamint a Junior Tour valamennyi állomásán. 2017-ben a második helyen végeztem a kategóriámban (U12), így idén szeretnék még eggyel feljebb lépni, és a dobogó legfelső fokán ünnepelni. Emellett természetesen, mint minden évben, a hcp-met szeretném lejjebb tornázni 20 alá”– mondta a St.Lőrinc Golf Club junior versenyzője, aki 4 évesen vett először ütőt a kezébe, majd egy évvel később vetette bele magát igazán a golf világába, ahol egyre többen kezdik már megismerni a nevét.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés