Egy órás kávészünet és nagy izgalom Törökországban

Véget ért a törökországi Geotech Kupa második játéknapja Belekben. Délután egy kisebb zivatar zavarta meg a játékot, a villámlás miatt egy órás szünetre kényszerültek a golfozók. Az égi áldás elvonulása után folytatódhatott a kiélezett küzdelem a különböző kategóriákban.

Még semmi sem dőlt el az utolsó helyosztó nap előtt. A match play döntőbe, szinte még bárki bekerülhet, köszönhetően többek között az új lebonyolításnak, miszerint a 3 kvalifikációs körből a legjobb kettőt veszik figyelembe.

Az A kategóriában nagy a felfordulás. A második napon Máthé István lett az első, 72 ütésből teljesítette a pályát. Bulyáki Iván (74) a második, míg Székely Tamás (75) a harmadik legjobb eredményt szállította. Az utolsó kör előtt 11 játékosoknak van még esélye a fináléra.

Mester kategória (stroke -hcp)

1 Máthé István 72

2. Bulyáki Iván 74

3 Székely Tamás 75

 

A haladóknál a nap ismét Kovács Gergő (36 pont) fölényéről szólt, míg a második helyen holtversenyben Berkes Zoltán és Bözöri Imre végzett 29-29 ponttal. Ebben a kategóriában még nyolcan esélyesek a végső győzelemre.

B kategória (stableford)

1. Kovács Gergő 36 pont

2-3. Berkes Zoltán, Bözöri Imre 29-29 pont

 

A kezdőknél Kopcsó Gábor ismét remekelt és a második napot is behúzta. Mögötte pedig ádáz csata dúl. Csütörtökön Molnár Piroska és Villányi Éva azonos eredménnyel zárt. Ebben a mezőnyben még hat résztvevőnek van esélye beverekednie magát a match play fináléra.

C kategória (stableford)

1. Kopcsó Gábor 28 pont

2-3. Második Molnár Piroska, Villányi Éva 26-26 pont

 

A törökországi verseny fotóit Facebook- és Instagram oldalunkon tekinthetik meg.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés