Szikrázó napsütés, ádáz csaták, nehéz pálya

 

Egyéni küzdelmekkel folytatódott a törökországi Komplex Product és Geotech Golf Kupa. Ahogy az várható volt, az izgalmak már a nyitó körben sem maradtak el és a golfra "éhes" játékosokat egy nüánsznyi, vagy még annyi sem választotta el egymástól. Mindhárom kategóriában ádáz csata dúl, így ember legyen a talpán, aki meg meri tippelni, ki lesz a győztes.

 

 

A Mesterek mezőnyében a Top 3 azonos eredménnyel zárt (73), és csupán a jobb hátsó 9 és fél pont döntött a legjobbak között. Érdekesség, hogy a 11. helyig bezárólag 80 alatt teljesítettek a versenyzők.

A kategória (stroke -hcp)

1. Petkovics Zoltán 73

2. Hideg János  73

3. Koplányi Tibor 73

 

A haladó kategória szintén nagyon szoros, bár Kovács Gergő az első napot követően lélegzetvételnyi előnyhöz jutott legfőbb riválisai, Bözöri Imre és Varga Irén előtt.

B kategória (stableford)

1 Kovács Gergő 36 pont

2-3 . Bözöri Imre, Varga Irén 32-32 pont

 

A kezdő kategóriában az első nap Kopcsó Gábor fölényével zárult, míg a 2.,3.,helyen együttállásban végzett Molnár Piroska és Villányi Éva kettőse.

C kategória (stableford)

1. Kopcsó Gábor 36 pont

2.-3. Molnár Piroska, Villányi Éva 22-22 pont

 

A küzdelmek csütörtökön továbbfolytatódnak, ám ne felejtsük el, hogy az eddigi gyakorlattal ellentétben a 3 kvalifikációs körből a legjobb kettőt veszik figyelembe.

 

Íme egy kis ízelítő a hangulatból. További fotókat Facebook- és Instagram oldalunkon tekinthet meg.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés