Hideg Jánosék nyerték a csapatversenyt!

A gyakorlónapot követően a Geotech Golf Kupával, azaz a négyfős texas versennyel folytatódott a törökországi expedíció a Mediterranean-Forest golfpályán. Az egynapos megmérettetést (stroke számítás) a Hideg János, Kovács Tamás, Kovács Gergő és Molnár Piroska négyese nyerte 70 ütéssel, míg a további sorrendekről ugyancsak egy-egy ütés, vagy még annyi sem döntött.

Második helyen a Koplányi Tibor, Bözöri Imre, Gellér Róbert és Gellér Nóra kvartettje zárt 71-es eredménnyel, a Dr. Bognár László, Dr. Rezek Ödön, Dr. Villányi Éva és Hámori Péter nevével fémjelzett csapat előtt, akik 73-mal végeztek a képzeletbeli dobogó harmadik fokán. Az izgalmak a további pozícióknál sem maradtak el, ugyanis a 4., 5., 6. hely sorsáról az azonos eredmény okán (74 ütés) csak a jobb hátsó kilenc döntött. 

Irigykedhetünk Dibusz Laciékra, ugyanis míg Magyarországon beköszöntött a tél, addig Törökországban szuper idő van. A résztvevők pedig a fáradalmaikat a remekül felszerelt török fürdőben pihenik ki.

Szerdától egy újabb szintet lépünk és kezdetét veszi az ádáz harc 3 kategóriában (kezdő: stableford, haladó: stableford, mester: stroke -hcp) az egyéni győzelemért három helyosztó + egy match play kör formájában.

 A nap legizgalmasabb képeit a Facebook oldalunkon tekinthetitek meg.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés