Rendeljen mielőbb exkluzív könyvünkből!

Limitált ajánlat, már csak néhány darab Kincses maradt

Nagy sikert aratott a 2017-es Kincses Kalendáriumunk, így akik még nem szerezték be, ajánljuk, mihamarabb tegyék meg, mivel már csak néhány példány maradt ebből a nagyszerű könyvből! Egy teljes szezon történetét foglaltuk össze, hogy a téli hidegben, a pattogó kandallótűz fényében, egy bögre forralt borral a kezükben, legyen alkalmuk visszaemlékezni a szezon szebbnél szebb pillanataira.

A magyar golfélet fontosabb szereplőit szólaltattuk meg kiadványunkban, többek között a Magyar Golf Szövetség új elnökét dr. Szivek Norbertet, Lajtai-Rózsa Csillát, Jakobi Lászlót, ifj. Tringer Lászlót, Böndicz Gergőt, Bábos Rékát, Nagy Istvánt, Damian MacPhersont, Papp Erzsébetet és Kötél Balázst, hogy csak néhányat említsünk, de még sorolhatnánk tovább is.

 

Az exkluzív évkönyv ára idén 3000 Ft + postaköltség.

A HG Magazin Kincses Kalendárium megrendelhető a következő megrendelő lapon, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.címen, a 06 1/ 318-4246-os telefonszámon vagy személyesen átvehető munkaidőben a HG szerkesztőségében - 1036 Budapest, Lajos utca 42.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés