Footgolf élet költözött az Academy-re

Közel ötven játékos részvételével rendezték Óbudán az Academy Házi Footgolf Bajnokság első fordulóját. A háromkörös versenysorozat végén éves tagságit nyer a legjobb.

Az Academy Golf Club kezdeményezésére a Magyar Footgolf Szövetség támogatásával rendezték meg az Academy Házi Footgolf Bajnokság első játéknapját. A nyílt versenysorozatban golfozó, női és férfi kategóriában díjazzák a legjobbakat.

Az első fordulóban 41-en álltak rajthoz, közülük Simonyi Gábor rúgta a legkevesebbet (31), Bacskai Bence két rúgással elmaradva tőle lett a második, Balán Zoltán szintén 33-as eredménye a harmadik helyre volt elegendő, miután a helyi szabályok értelmében a hatos szakaszt Bacskai teljesítette kevesebb rúgásból.

A hölgyeknél a tavalyi téli bajnok Nagy Niki nyert Petkov Orsolya és Balánné Szabó Zsuzsanna előtt. A legjobb golfozó Tamás Zsolt lett.

A szervezők a játékosok visszajelzéseit figyelembe véve a következő két fordulót változatlan feltételek mellett már 18 szakaszon bonyolítják. A három kör kategóriánkénti legjobbjai éves tagságit nyernek az óbudai pályára.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés