Abszolút telt ház lesz Dibuszéknál!

Új helyszín, módosított program, még több izgalom

Már csak néhány nap és kezdetét veszi Dibusz Laci nagy népszerűségnek örvendő törökországi versenye, a 11. Komplex Product és Geotech Golf Kupa, amelyhez az előző évekhez hasonlóan neves szponzorok és értékes nyeremények társulnak. A bőröndök lassan megtelnek, és a résztvevők a hétvégén útra kelnek Antalyaba.

 „Nagyon komoly csapat állt össze idén a törökországi kupára, amely minden eddiginél izgalmasabbnak és látványosabbnak ígérkezik, köszönhetően többek között az 50 fős létszámnak, valamint a kategóriákon belüli golfozók hasonló hcp-jének – tekint izgatottan a törökországi verseny elé Dibusz – Csak a pillanatnyi forma fog dönteni. Ha mindehhez hozzávesszük, hogy versenyzőink közül senki nem ismeri a pályát (Titanic Golf –River, Mediterranean, Forest) (Pályatérkép ITT), akkor ember legyen a talpán, aki megmondja, kik jöhetnek ki győztesen ebből.

Annyi a változás a programban, hogy egy gyakorló nap lesz, amit másnap az egynapos 4 fős Texas követ. Szerdától pedig egy újabb szintet lépünk és kezdetét veszi az ádáz harc 3 kategóriában (kezdő: stableford, haladó: stableford, mester: stroke -hcp) az egyéni győzelemért három helyosztó + egy match play kör formájában. Az eddigi gyakorlattal ellentétben azonban 3 kvalifikációs napból a legjobb kettőt vesszük figyelembe, ami újabb izgalmat visz a játékba.

Kíváncsian várom már a törökországi golftúrát, ami új helyszínen, a Titanic Hotelben (exkluzív 5 csillagos, ultra all inclusive ellátással) lesz, melynek különlegessége, hogy egy tengerparti 27 lyukú pálya tartozik hozzá. Az értékes nyeremények most sem maradnak el, amelyeket a hagyományokhoz híven egy gálaest keretében osztunk ki Magyarországon. Az „A” és a „B" kategória győzteseink a következő versenyünkre ingyenes utazást nyernek! – zárta gondolatait a tábor főszervezője, Dibusz László.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés