Újra a pályán!

Többen is kihasználták a jó időt

Az ilyenkor szokatlan tavaszias időjárás a golfozóinkat is előcsalogatta és sokan tették tiszteletüket egy-egy magyarországi golfpályán. Így volt ezzel Palotásné Horváth Zsuzsa is, aki egy aktív, igazi golfos hétvégét töltött együtt barátnőivel.

„Úgy gondom januárban az ilyen jó idő ajándék a természettől, így érdemes minden napot kihasználni. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy idén ez már nekem a harmadik golfozásom volt, ráadásul mindegyik más pályán.  Január elsején Tatán voltam, a Fehér Zsolt által szervezett Újévi Golf Kupán, míg a hétvégén az Academy és Magyar Golf Club szerepelt a programban. A körülményekhez képest a pályák jó minőségűek voltak, élvezhető volt rajtuk a játék, az idő pedig csodás. Mi kellhet még? Szombaton például kabát nélkül játszottunk– osztotta meg élményeit szenior golfozónőnk, aki egyebek mellett lelkesen készül a GCT Tour februárban rendezett marokkói döntőjére is.

„Azt kaptam a sorozattól, amit előzetesen vártam – színvonalas versenyek, jó minőségű szolgáltatások, kellemes társaság -, így számomra a finálé, csak hab a tortán. Mindig jó érzés a télből a nyárba utazni egy ilyen gyönyörű és csodálatos helyre. És mivel a golflabda is gömbölyű, bármi lehet az eredmény! Már voltam Marokkóban, de golfozni csak most fogok ott először, ezért már alig várom, hogy ott legyek!  – zárta gondolatait.

A hétvégi örömgolfozáson Kaincz Kati és többszörös magyar bajnoknőnk, a Floridában élő Kocsis Réka is részt vett, akivel hamarosan egy hosszabb interjút is olvashatnak a weboldalunkon. 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés