Nyerj éves tagságot footgolffal!

Saját szervezésű téli footgolf versenysorozatott hirdet az Academy Golf Budapest, amelynek célja a golfozók és footgolf játékosok közötti ismeretség kialakítása, illetve a footgolf sport megismertetése a golfjátékosokkal.

A versenyre három kategóriában lehet nevezni:
-Golfozó kategória: Azon játékosok, akik rendelkeznek a Magyar Golf Szövetség által kibocsátott zöld (HCP) vagy kék (pályaengedély) kártyával, vagy 2017-es vagy 2018-as klubtagsággal az Academy Golf Budapesten.
-Női kategória: A nem golfozó hölgyek ebben a kategóriában indulhatnak.
-Férfia kategória: A nem golfozó férfiak ebben a kategóriában indulhatnak.

Pontozás: 1. hely: 1000 pont, 2. hely: 975 pont, 3. hely: 950 pont stb. A bajnokságot végeredményét minden játékos 2 legjobb eredményből számoljuk ki, tehát érdemes mind a három fordulóra eljönni!

Nyeremények: Minden kategória nyertese 2018-as éves másodtagságot nyer az Academy Golf Budapestre. Amennyiben a nyertes már rendelkezik tagsággal, azt közvetlen hozzátartozói egyikére (házastárs, élettárs, gyermek, testvér, szülő) átruházhatja.

Flightok kialakítása: A flightokat a verseny szervezői állítják össze, ügyelve arra, hogy golfozók és footgolf játékosok vegyesen legyenek.

A verseny lebonyolítása: Minden forduló 9 szakaszon zajlik, shotgun indítással.

Szabályok, etikett, dress code: A téli időszaknak megfelelően szigorú dress code nincs, az etikettnél a golfpályán érvényes irányelvek betartását kérjük, a szabályokat pedig a verseny előtt egy gyors szabályoktatás keretében fogjuk átadni a játékosoknak.

Nevezési díj: A nevezési díj minden fordulóra 7000 forint, amely magában foglalja az indulás jogát, korlátlan teafogyasztást, illetve a verseny utáni gulyásleves elfogyasztását.

A versenybizottság tagjai: Szumega Péter és Bodnár Csaba

Regisztráció: A versenyekre regisztrálni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, a +3630-730-3270-es telefonszámon, vagy személyesen a recepción lehet.

 

1. foduló január 13. (Szombat), 10:30

2. forduló január 20. (Szombat), 10:30

3. január 28. (Vasárnap), 10:30

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés