Újévi golf Fehér Zsolttal!

Már mondhatjuk, hogy a "hagyományoknak megfelelően”, hiszen baráti társaságával hetedik alkalommal indította golffal az új esztendőt Fehér Zsolt, profi oktatónk és csapata. Természetesen a hangulatra ezúttal sem lehetett panasz, amelyhez a védőitalok, a 22 fős társaság és az időjárás is hozzájárult a tatai Old Lake Golf Clubban – tudtuk meg a verseny megálmodójától Fehér Zsolttól.

„Életemben először 1996-ban játszottam Tunéziában január 1-én, akkor elhatároztam, hogy ha tudom, golffal kezdem az újévet. Utána egy jó ideig nem volt rá lehetőség, mert itthon a pályák zárva voltak az időjárás miatt, de később szerencsére ez megváltozott, így már 7 éve - szinte megszakítás nélkül - hódolhatunk kedvenc sportunknak január elsején.

Meglepően jó idő volt, nem fáztunk, ebben segítségünkre volt a reggeli forró tea, valamint az utánozhatatlan zsíros kenyér. Nemcsak az idő volt remek, de a jobbnál jobb score-ok is csak úgy repkedtek. A versenyt megnyerő Sándor Lajos - Iván György duó például, -2-vel abszolválta a kilenc szakaszos versenyt (miután Fehér Zsolt és Magyar Krisztián lemondott a bruttó győzelemről -5-ös score). Jutalmuk egy-egy üveg felnőtt pezsgő volt. A nettóban győzedelmeskedő páros Hideg János - Füzesséry Éva, pedig 1-1 Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriummal lett gazdagabb.

A nap egyik különlegessége, Petkovics Bálint ingyenes TrackMan bemutatója volt, melynek keretében hasznos információkkal gazdagodtak a résztvevők. A nap zárásaként ettünk is egy jót.

Szóval, mi golffal kezdtük az évet, nagyon jó hangulatban és reméljük ez a hagyomány, jövőre is folytatódik”

Beszélgetésünk végén pronk elárulta, hogy februári edzőtáborának az első hete betelt, így már csak a február 24.- március 3. közötti időszakra várja a jelentkezőket korlátozott számban (Részletes információk a táborról ITT).


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés