Ez egy szerelem

Hamarosan érkezik a Kincses Kalendárium!

Magyarország legnagyobb múltra visszatekintő pályáján, a Magyar Golf Clubban 2017-ben is számos fejlesztést hajtottak végre, hogy még jobban megfeleljenek a vendégek igényeinek.

A magyar Old Course– nevéhez méltóan –, erre az idényre is éppolyan lelkesen készült, mint az eddigiekre.Szemük előtt végig a még családbarátabb klub kialakítása lebegett. Ezért több érdekes és hasznos beruházást is véghezvittek.

Az elnök, Nagy István osztotta meg tapasztalatit az idei évvel kapcsolatban:

„A tó mellett füvesített napozó övezetet alakítottunk ki, amit egy önálló öntözőrendszerrel ellátott 3 cm-es semiraugh szinten kezeltünk, hogy míg a család egyik fele golfozik, addig a többi tagja élvezhesse a napsütést. Emellett átadtunk egy fedett range-t, amely nyáron kellemes árnyékot biztosít a gyakorlóknak, valamint az esőtől is véd. Az élvezhetőbb játék kedvéért könnyítéseket tettünk a pályán is, valamint a raugh-ot 6 cm-ről 4 cm-re nyírtuk. Emellett igyekeztünk a klub éttermét is az igényekhez igazítani. Erre jó példa a Golfos Péntek, amikor minden kedves golfozni vágyót klubtagunknak tekintünk, így 20 %-os kedvezményt biztosítottunk a green fee árából, valamint abból az összegből, amit az étteremben, illetve a bárban költenek.”

Ha kíváncsi a teljes interjúra, akkor semmi esetre se hagyja ki a Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriumának idei számát!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
4
6
7
10
11
12
13
14
18
19
20
24
25
26
27
28
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés