A szenioroké a jövő!

Hamarosan érkezik a Kincses Kalendárium!

A szenior válogatott sikerkapitánya volt szerkesztőségünk vendége, akinek irányítása alatt az elmúlt években, három Monarchia Kupát, egy Eb bronzot és egy Eb ezüstöt nyert a nemzeti nettó együttes. Így magától értetődően derűsen látja a jövőt Jakobi László, aki a bruttó csapat teljesítményéről is elégedetten nyilatkozott.

„Nagyon örülök, hogy az elmúlt években sikerült a válogatottságnak rangot adni! A tagokat már nem lasszóval kell fogni, hanem a válogatott keret tudatos, teljesítményalapú kvalifikáció során alakul ki. Az említett eredmények is azt igazolják, hogy akár idősebb korban is érdemes elkezdeni és energiát fektetni a golfba, hiszen a siker nem marad el!

Amire felettébb büszke vagyok, hogy sikerült egy egységes, egymásért küzdő nemzeti együttest összekovácsolni.”– kezdte értékelését Jakobi László.

HG Mi a helyzet a bruttó csapattal? A sikereket leginkább a nettó csapat érte el.

JLA bruttó csapatnál más a helyzet. Ahogy már többször elmondtuk, jelentős hendikeppel indulunk a nagyobb golfkultúrával rendelkező nemzetekkel szemben. Ettől függetlenül az együttes rengeteget fejlődött, és ha ez még eredményekben nem is mutatkozik meg, de évről évre egyre erősebbek. Idén a valaha volt legjobb bruttó csapatunk jövőre még jobb lehet!

Ha kíváncsi a teljes interjúra, akkor semmi esetre se hagyja ki a Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriumának idei számát!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
4
6
7
10
11
12
13
14
18
19
20
24
25
26
27
28
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés