Biró László nyerte a második fordulót

Az International Winter Footgolf Tour (IWFT) második körének a zirci Forest Hills Golf Club adott otthont. A kedvező időjárási körülmények között bonyolított versenyen az 51 induló közül húsznál is többen tudták a kijelölt rúgásszám alatt teljesíteni a pályát. Biró László, Pusztai Panni és az Outsiders a nap nyertesei.

A téli bajnokság második fordulóján vasárnap ötvenegy játékos állt az elrúgókhoz és majdnem a mezőny fele par alatt fejezte be a tizennyolc szakaszt, amihez a kedvező időjárás is hozzájárult. A legjobban Biró László (Outsiders) teljesített, aki -8-as eredményével maga mögé utasította a mezőnyt (az abszolút mellett a 45 éven felüliek kategóriáját is). Egyetlen rúgással maradt el tőle a szlovák Dusan Vangel és hárommal Podusil György (BFGT), aki a képzeletbeli dobogó harmadik fokára a 9-6-3-1 szabály értelmében állhatott, két riválisát is leszorítva onnan. A hölgyeknél a FOB idei győztese, Pusztai Panna (Hole Hunters) diadalmaskodott 80 rúgással. A csapatversenyt az Outsiders nyerte a BFGT és az EMFGSE előtt.

Két fordulót követően Flink János (Outsiders) és Podusil György fej-fej mellett áll az élen, tizenegy ponttal marad el mögöttük Biró László a harmadik helyen. A 45 felettieknél Podusil az első, Biró a második és Kocsis Sándor (BFGT) a harmadik. A hölgyeknél Pusztai Panna két győzelmet számlál már, Bölcsföldi Ágnes a második, Pivarcsek-Karsa Dorottya (mindkettő Milan) a harmadik. A csapatversenyben a BFGT és az Outsiders egyaránt 192 pontot gyűjtött, míg az EMFGSE áll a harmadik helyen.

EREDMÉNYEK

IWFT ÁLLÁSA

A harmadik téli fordulót két hét múlva, december 3-án a Balatonudvariban található Balaton Golf pályáján rendezik.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
4
6
7
10
11
12
13
14
18
19
20
24
25
26
27
28
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés