Jó irányba halad az Imperial

Ahogy megszokhattuk a Golfclub Imperial a jó hangulatú versenyek és izgalmas rendezvények házigazdája volt 2017-ben is, ahol a szervezők a folyamatosan növekedő klublétszám ellenére a családias hangulatot tartják szemük előtt. A 2016-os év golf klub menedzsere, Gschwendter Sonja szerint ebben rejlik számukra a siker kulcsa.

HG Hogyan értékeled a 2017-es szezont?

GS Nagy örömünkre szolgált, hogy idén is sokan minket választottak klubjuknak, ezért igyekeztünk az idény során a megszokott minőségben fogadni a vendégeinket. Ez nem volt olyan könnyű, ugyanis sajnálatos módon a szezon elejétől fogva problémaink voltak a locsólóberendezéssel, emiatt nyáron a pálya különösen száraz volt. Szerencsére a problémát sikerült megoldani, így nyár végére az Imperial pályája régi pompájában ragyoghatott.

Az külön öröm, hogy sok helyi lakos tette le idén a pályaérettségit, ezáltal is úgy érezzük, hogy egyre inkább befogadóbb a környezetünk a golfra és a golfpályára, amelyben nagy segítségre volt a footgolf pálya kialakítása.

Ha kíváncsi a teljes interjúra, akkor semmi esetre se hagyja ki a Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriumának idei számát!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
4
6
7
10
11
12
13
14
18
19
20
24
25
26
27
28
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés