Kincses ajánló: Szemléletváltásra van szükség!

Interjú Kötél Balázzsal

Aki követi a magyar golfot, annak bizonyára nem ismeretlen a két lelkes szülő: Kötél Balázs és Bertényi Balázs, akik energiát, sokszor anyagi forrásokat sem sajnálva dolgoznak azon, hogy a balatonudvari pályán pallérozott „BB” csapatuk juniorjai nemzetközi szinten is meghatározóak legyenek. A 2017-es idényről, valamint a magyar golf sport helyzetéről beszélgettünk Kötél Balázzsal. 

(Fotó: Tátrai Béla)

 

HG Hogyan értékeled a „BB” műhely 2017-es évét?

KB A 2017-es nagyon pozitív szezon volt, sok jó versennyel, és sok jó körrel! Persze itt is voltak kevésbé eredményes versenyek, mint pl. az angol U14, ami messze tudás alatt zárult, de sajnos nem lehet hibátlan szezont teljesíteni. Kár, hogy az egyik legjobb versenyen nem sikerült a jobbat kihozni Bencéből, ám ebből is lehetett tanulni. Azért a nagyobb versenyeken ott voltunk, sokszor az élmezőnyben! Igyekeztünk minél nívósabb versenyekre menni, mert ott lehet fejlődni. A két Bence sokat fejlődött ebben az évben. Mindkettőjük másban, de összességében sokkal jobb szezon volt, mint amit vártam.

Ha kíváncsi a teljes interjúra, akkor semmi esetre se hagyja ki a Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriumának idei számát!

 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
4
6
7
10
11
12
13
14
18
19
20
24
25
26
27
28
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés