Repeta idegenben – Dibusz győzött!

(Kép: Dibusz László Facebook)

Október 28-án, szombaton a Vasárnapi Repeta versenysorozat hétvégéjének első ráadását tartották Balatongyörökön, a Golfclub Imperial pályáján. A klubban a már jól megszokott családi hangulat várta a játékosokat. A jókedvet fokozta, hogy a sorozat egyik megálmodója, Rózsavölgyi János elő születésnapi ajándékként megnyerte a Birdie bajnoki címet, míg bruttóban Dibusz László győzedelmeskedett!

 

Bár a kora délelőtti eső némileg ráijesztett a játékosokra, végül az idő jóra fordult és hozzájárult egy nagyszerű hangulatú versenyhez, mely Szalai Ervin es Rózsavölgyi János ötletéből született meg.

A megmérettetés legalacsonyabb ütésszámát Dibusz László érte el, aki mindössze 74 ütésből teljesítette a pályát, a hazaiak kedvencét Vaszkó Zsombort (76), valamint dr. Karvász Tamást (77) megelőzve, aki Nettóban győzedelmeskedett Szalai Ervint és Wiesmeier Antont megelőzve.

Természetesen a Repeta különdíjai sem maradhattak el. A Birdie bajnok, Rózsavölgyi János lett, a Nearest to the Pin-t Brúder Balázs, míg a Citrom díjat Kovács Natália vihette haza.

A Vasárnapi Repeta versenysorozat a hét utolsó napján folytatódik Zalacsányban, ahol hasonlóan remek hangulat várja a résztvevőket.

A teljes EREDMÉNYSOR ITT!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés