Hajszálon múlt a győzelem

Daytona-ban folytatódik a tündérmese

Lajtai-Rózsa Csilla sikerétől hangos a hazai golfélet, hiszen óriási bravúrt elérve a 2. helyen zárt a floridai Venice-ben tartott Ladies Professional Golf Association (LPGA) q-school II. állomásán. Ezzel újabb hatalmas lépést tett a világ legnívósabb női sorozata, az LPGA Tour teljes jogú tagsága felé. A hazai golfszeretők egy emberként szurkoltak Csicsinek, akik a magyar bajnokkal együtt már alig várják a november 29. és december 3. között megrendezendő Daytona Beach-i finálét!

 

Egyszerűen kifogytunk a jelzőkből profi golfozónőnk teljesítményét látva (-5. -4, 0, -1), aki újabb egyéni csúcsot döntve -10-es score-ral zárta tornát. Csicsi több napon keresztül vezetett, ám az utolsó napon az angol, Georgia Hall igencsak odatette magát és már a pálya első felén jelezte (4. szakasz eagle)  flight-társainak – köztük Csicsinek -, hogy nagyon akarja a győzelmet. Bajnokunk igyekezett erre válaszolni a pálya második felén, így szinte ledolgozva hátrányát (2 ütés) a második helyen kvalifikálta magát a november 29-én kezdődő Daytona Beach-i döntöbe, ahol reményeink szerint újabb történelmi eredményről beszélhetünk majd, hiszen magyar golfozó ilyen magasságokban korábban még nem járt.

Csicsi nagyon boldog és köszöni a szurkolást:

„Elképesztően izgalmas hetünk volt! Boldog vagyok, hogy ott lehettem és lehetek, ahol vagyok! Alig várjuk a végső állomást pár hét múlva! Köszönöm Nektek a szurkolást és támogatást! Maradjatok velem!”

Eredmények ITT


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés