Utolsó felvonás

Kötél Bence győzelmével zárult a 2017-es sorozat

Páratlanul szép őszi látkép és csodás időjárás kísérte az év utolsó ranglista versenyét, amelyet igazi klubhangulat jellemzett. Már a reggeli regisztráció során a Balaton Golf csapata kockázással igyekezett megalapozni a jó kedvet. Ugyanis, aki 4 dobókockából 2 hatost dobott az ingyen játszhatott. Többen szerencsével jártak! :)

A megmérettetés végén Kötél Bence (73 ütés) örülhetett a legjobban, ugyanis Bruttó győztesként a Lacamilla Bastet különleges festményével, valamint Very Italy Kft. szarvasgombás csomagjával gazdagodhatott.

A bruttó díjazott mellett nettó és a kiegészítő versenyek legjobbjai (Longest drive (10-esen), Nearest to the pin 15-ösön) is értékes nyereményekkel gazdagodhattak a nagyszerű hangulatban zajló versenyt követő eredményhirdetésen. A Longest Drive női díját Földházi-Nagy Zsófia, míg a férfit Rádonyi Kristóf érdemelte ki, addig a Nearest to the pin-t Kötél Bence nyerte.

Többen igencsak odatették magukat az utolsó ranglista alkalmával. Köztük van Koller György (élete score-ját játszotta: +2), Bertényi Bence (+4) és dr. Takács János (+4) is, akik abszolútban kevéssel maradtak el a versenyben vezetőtől és nettó kategóriájukban megérdemelten lettek a legjobbak.

Balatonudvari nagy őszi menetelésének nincs vége! Holnap (vasárnap) a footgolf szerelemesei lepik el a pályát, míg október 30-án, hétfőn a Junior Tour búcsúzik ezen a csodálatos balatoni pályán.

Díjazottak

Bruttó I.: Kötél Bence

Nettó Férfi I-II-III.: Koller György, Kokol Ferenc, Sátori Ferenc

Nettó Junior Fiú+Lány I-II-III.: Bertényi Bence, Fülöp Gergő, Földházi-Nagy Zsófia

Nettó Női Felnőtt+Senior I-II-III.: Wieser-Takács Zsuzsa, Gyenes Anikó, Sweeney Susan

Nettó Senior Férfi+Super I-II-III.: Dr. Takács János, Horvath Joseph, Zámbó Nikolaus

Nearest to the pin Kötél Bence

Longest Drive: Földházi-Nagy Zsófia

Longest Drive férfi Rádonyi Kristóf


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés