Idényzáró vetélkedő szenior módra

Szeptember 27-én rendezte meg a Magyar Szenior Golfozók Társasága az 50/55 év felettiek ranglista versenyét, a Szenior Ősz hagyományos idényzáró vetélkedőjét, Zalacsányban. A verseny egyben tisztelgés és emlékezés is volt Fehér Tiborra, az örökös elnökre, a barátra, a golfozó társra és családtagra!Így nem meglepő, hogy nagyszerű versenyzők egész sora állt elütőhöz szerdán.

Az időjárás kegyes volt a játékosokhoz. A ranglista verseny az ország egyik legtechnikásabb pályáján viszont komoly kihívást jelentett a résztvevőknek. Ennek dacára többen is 80 alatt játszottak, ami mindenképp dicséretes.

Minden kategóriában nagy volt a küzdelem, hol szorosabb, hol nagyobb különbségek mutatkoztak az eredményekben.

A szenior férfi kategóriát Horváth Joe (78) nyerte minimális különbséggel legnagyobb vetélytársai - Kovács Titusz, Dr. Takács János, Dr. Horváth Péter – előtt, akik 79 ütésből teljesítették a Zala Springs par 72-es pályáját.

A hölgyek versenye szintén kiélezett csatát hozott, ám végül Mervóné Kaincz Katalin (93) örülhetett a legjobban Joe felesége, Sweeney Susan (94) előtt. Míg a harmadik legjobb eredményt Oltványi Katalin (95) szállította.

Külön kiemelendő Rétyi Sándor (88) teljesítménye, aki a „Senior Ősz” ranglista versenyek történetében már az ötödik bruttó első helyét szerezte meg, nagy küzdelemben Kovács István Tas (91) és id. Kulcsár Tibor (97) előtt.

A jó hangulatban és flottul lezajlott versenyt baráti beszélgetések követték a klubházban, majd vacsora és eredményhirdetés volt a programban, ahol a bruttó győztesek mellett a nettó első három helyezettet is díjazták.

 

Eredmények:

Férfi      Bruttó   1.  Horvath Joseph       78 ütés

                  Nettó    1.  Horváth Béla             68 

                               2.  Gulyás Gyula           70

                               3.  Kovács Titusz           73

 Női       Bruttó   1.  Mervóné Kaincz Katalin  93 ütés

                  Nettó    1.   Palotásné Horváth Zsuzsanna 74

                               2.  Sweeney Susan 74     

                               3.   Dr. Erdei Éva 75

Supersenior      Bruttó   1.  Rétyi Sándor               88 ütés

                Nettó    1.  Kovács István Tas 78

                  2.  Mányi István 78

                             3.  id. Kulcsár Tibor 79


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés