Sportra hangolva

A sport mindenki életének fontos eleme, öltsön az bármilyen formát. Még akkor is, hogyha egyszerre több aspektusa is jelen van életünkben pont, mint Kecskés Kornélia esetében.

Az elmúlt időszakban Kornélia is ellátogatott szerkesztőségünkbe, hogy egy kellemes hangulatú beszélgetés mellett elmesélje, milyen kapcsolat fűzi is őt a golfhoz. Mert milyen jó is az, amikor az ember teljes nyugalomban képes azzal foglalkozni, ami örömet okoz neki. Hogy a golf nem csak, egy egészségesebb életmódot tud adni az ember számára, hanem annal jóval többet is, de csak akkor, ha az képes az átszellemülésre.

Megkérdeztük milyen érzés volt számára megélni, hogy sikerült megnyernie a mid-amatőr golf bajnokságot, valamint milyen tervekkel készül a jövőre nézve. Amint azt a mondás tartja, hogy jó társaságban repül az idő, úgy szaladt el velünk is. „A sport 5 éves korom óta meghatározza az életemet a mai napig” – árulta el nekünk többek között Kornélia, és bár a hangsúly inkább saját személyes tapasztalatain alapult, de érintettünk szakmai témákat is.

 

A teljes interjút a hamarosan megjelenő Kincses Kalendáriumunkban olvashatjátok!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
4
6
7
10
11
12
13
14
18
19
20
24
25
26
27
28
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés