A Hét Embere dr. Takács János

Kitűnő idő és remek eredmények Györökön

Festői környezet, egyszerű, családias légkör és jó hangulatú versenyek – az Imperial lelkes csapata szombaton is bizonyította ezt a ranglista megmérettetés alkalmával.

Kitűnő magyar versenyzők részvételével zajlott a balatongyöröki verseny. Szenior, mid-amatőr és junior korú játékosok is tiszteletüket tették. Az esemény hangulatáról és színvonaláról sokat elmond, a mostanában, oly sokat emlegetett részvételi arány. Szinte megtelt az Imperial Golf Club.

A jól előkészített, remek állapotban lévő pályán az elmúlt napok esőzései után a nap is kisütött. A versenyt magabiztosan, ellentmondást nem tűrően játszva, dr. Takács János nyerte élete legjobb eredményét szállítva. Egészen hihetetlen, de szenior golfozónk 7 birdie-t ütve -3-as score-ral győzött az idén szintén pazar formában játszó Horvath Joseph (Par) és Dibusz László (+6) előtt. A versenyen többen hcp-t is javítottak.  A verseny főpróbaként is szolgált szenior golfozóinknak, akik már szerdán, Szenior Ősz évadzáró ranglista versenyen állnak az elütőre Zalacsányban.  

Jó volt látni Zilahy Csaba fia, Zilahy Dániel játékát, aki szombati teljesítményével második nettó győzelmét aratta a szezonban junior kategóriában. Szintén remekül teljesített Jaczkovics Emma is, aki a harmadikként zárt nettó kategóriájában.

 

Díjazottak:

Bruttó I.: Dr. Takács János

Nettó Férfi A Hcp 0-18,0 I.: Décsy Dániel Gellért

Nettó Férfi B Hcp 18,1-36,0 I.: Fischer Markus

Nettó Junior: Zilahy Dániel

Nettó Női Hcp 0-36,0 I.: Dr. Lukács Margit

Nettó Senior: Hegyeshalmi Tibor


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés