„Összpontosítás volt a kulcs!”

Bár napokkal az esemény előtt vírusos betegséggel küzdött, mégis elütőhöz állt a magyar golfozók Nellije, Kecskés Kornélia, a Zalacsányban rendezett mid-amatőrök csúcstalálkozóján. És lám, milyen jól tette! Vasárnap estére már magyar mid-amatőr női bajnoknak mondhatta magát. Az idáig vezetőút nemvolt akadályoktól mentes. ... Bár ez nem is baj. Ez még inkább felejthetetlenné tette számára a győzelmet.

„A versenyszezon leginkább várteseménye számomra a Mid-Amatőr bajnokság! Amely egy nívós, jól megszervezett, fantasztikus hangulatú torna, Magyarország egyik legszebb és legjobb minőségű pályáján. Természetesen a szívem a Pannoniáért dobog, de nagyon szeretem ezt a miliőt és most sem okozott csalódást! Jó flight-társaim voltak, magyarok és külföldiek egyaránt. Nagyon boldog vagyok, hogy részt vehettem a bajnokságon, az már csak plusz, hogy győznöm is sikerült.

"Fejben dőlt el" – folytatta Nelli, arra célozva, hogy a tökéletes fizikai felkészültség mit sem ért volna, ha mentálisan nem lett volna megfelelő állapotban.

A formaidőzítés jól sikerült, bár való igaz a verseny előtti betegeskedés soha nem jön jókor, de sikerült fejben végig erősnek maradnom. Egyszerűen hittem benne, hogy meglehet. Egy pillanatig sem fordult meg bennem, még az utolsó napi embert próbáló időjárási körülmények között sem, hogy feladjam! Annak különösen örülök, hogy azután sem estem szét, hogy a pálya 14. szakaszának par 4-esét 11 ütéssel zártam. Ehhez nagyban hozzájárult, a nemrégiben a jógából átvett és elsajátított speciális légzéstechnika (erről bővebben a Hungarian Golf Kincses Kalendáriumában olvashatnak), melynek segítségével higgadtan és összeszedetten állhattam oda az elütőhöz a hátralévő szakaszokon és így megszerezhettem a magyar mid-amatőr női bajnoki címet! Nagyon köszönöm mindenkinek a gratulációkat és a biztatást!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés