Ötödik legjobb fiú EYM eredményét hozta Závaczki

Závaczki Zsolt, Bálint édesapja otthonról szorított a magyar csapatért és a fiáért. Rövid értékelésében a hihetetlenül erős mezőnyt emelte ki a 2017-es Young Masters-el kapcsolatban:

„Sajnos nem sikerült a csoda. Bíztunk abban, hogy esetleg sikerül hcp alatt játszani egy-két napon. Ez nem jött össze. A pálya nehézségét mutatja, hogy a három nap alatt csak egy tized hcp rontás lett. Valamint az erős mezőnyt jellemzi, hogy tavaly ugyanezen a versenyen a három nap utáni +4 ütéssel (+18) a T 34. helyen zárt Bálint. Idén +14-gyel a T 48. lett.

Bíztató ugyan a három nap alatt ütött birdie-k (11) száma, csak a hibákat meg kell tanulnunk még jobban minimalizálni. Sajnos, ennyivel erősebb volt most a mezőny. Bálint 1,2 - es HCP - je a nevezési listán a 42. volt. Amennyiben jövőre ismét eljut erre a versenyre, amelynek szintén az Oslo Golf Club ad majd otthont. Bízunk abban, hogy majdani tudása és a pályaismeret, jobb score-hoz és helyezéshez segíti.

Szépségtapasz, hogy ez a háromnapi +14 minden idők ötödik legjobb fiú EYM eredménye. Ennél a score-nál, Palanszki Benjamin játszott két alkalommal jobbat, valamint egyszer Kővári Dani és tavaly Greff Bálint.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés