Reggeli kávé mellé egy kis olvasnivaló!

Megjelent a legfrissebb e-Golf Magazin! Olvasta már? Kattintson!

Nyár derekánál járunk és az elmúlt időszakban egymást érték a különböző nemzetközi és szövetségi versenyek, ahol honfitársaink nem maradtak adósok a nagyszerű eredményekkel. Kiemelkedik közülük a magyar golfsport ünnepnapjaként számon tartott lengyelországi XXXVI. ESGA Szenior Golfbajnokság és Kupa, ahol a magyar szenior nettó válogatott a tavalyi bravúros harmadik helyét is felülmúlva a második helyet szerezte meg.

A másik vezető témánk sem volt kérdéses, ugyanis az 57. Magyar Amatőr Golf Bajnokság történéseitől volt hangos a magyar golfélet! Volt itt minden, mi szem-szájnak ingere: egy stílusos elnöki kezdőütés dr. Szivek Norberttől, heroikus küzdelmek, lélegzetelállító megmozdulások és bajnoki öröm-pillanatok. A beszámoló mellett a Reakció c. rovatunkat is érdemes elolvasni, ahol a versenyzők mondják el élményeiket a tornával kapcsolatban.

Ha tovább lapoznak, egy hosszabb interjút olvashatnak újdonsült magyar bajnokunkkal, Csányi Olivérrel, aki életében először ért fel a csúcsra! Olivértől autentikus beszámolót kaptunk a döntő napról, valamint beavatott minket, hogy milyen csalódásokon át vezetett az útja a győzelemig.

Természetesen az amatőrök mellett profi golfozóinkkal is foglalkozunk magazinunkban, akik közül az elmúlt hónapban Lajtai-Rózsa Csilla és Palanszki Benjamin emelkedett ki. Csicsi az Egyesült Államok második számú sorozatában eddigi legjobb hétvégéjét teljesítve, -5-ös (71, 69, 71) összesített score-ral a T 19. pozícióban zárt a 142 fős mezőnyben, míg Benji Floridában tűzte ki a magyar zászlót. A Greynolds GC profi versenyét nemcsak megnyerte, de megdöntötte Cristie Kerr LPGA játékos 2005 óta fennálló körrekordját (-10) is.

Sportdiplomáciai sikerről is beszámolhatunk magazinunk hasábjain, ugyanis ismét Magyarországra figyelt az európai golftársadalom. A világhírű golfpálya tervező, Robert Trent Jones, Jr. által megálmodott, 18 szakaszos, Zala Spings championship golfpályája adott otthont az EGA Amatőr Férfi Divízió II-es Csapat Európa-bajnokságnak.

Akiknek pedig ez sem lenne elég, azok számára táplálkozási tanácsokat és golf technikai tanácsokat is adunk, MacPherson Éva (ITT) és Lugosi Balázs (ITT) segítségével.

Ne feledjék:ha naponta friss hírekre éheznek, és szeretnének tájékozódni az aktuális versenyekről, akkor látogassanak el minden nap a www.hungariangolf.hu oldalra, vagy kövessenek minket a facebookon, illetve az instagramon.

Nem is szaporítjuk tovább a szót, jó olvasást kívánunk!

A MAGAZINT ITT TEKINTHETI MEG!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés