„Nagyon örülök, hogy ott lehetek Oslóban"

Rózsa Daninak nehéz volt az évkezdés, hiszen május közepén a Ciprus Amatőr Férfi Nyílt Bajnokság gyakorlónapján egy ütés közben megsérült, szegycsonttörést szenvedett, ám igen hamar felépült és már a nagyobb bajnokságokon is jelezte komolyan kell számolni vele idén is. Ráadásul ott lesz az idei Young Mastersen, ahol életében először versenyez majd, nagy álma teljesült.

„Nem úgy indult a szezon, ahogy terveztem és a sérülésem miatt azt hittem, ennyi volt az idei év. Azonban a kezeléseknek hála hamar talpra álltam és sikerült viszonylag gyorsan elkapnom a fonalat. Már a Match Play Bajnokságon és a Magyar Bajnokságon is jól ment a játék. A történtek után még nagyobb öröm, hogy ott lehetek idén a Young Masters csapatban és biztos vagyok benne, hogy mindenki a legjobbját fogja nyújtani. Ha mindenkinek sikerülne a hcp-t megjátszania, elégedettek lehetünk. Azonban nem lesz egyszerű, hiszen az ellenfelek igen erősek, valamint az oslói pálya sem egyszerű. Volt szerencsém rajta játszani pár hónappal ezelőtt. A nehézségét a hosszúsága és dimbes-dombos pályarészek adják.

A nyári szünet beköszöntével ennek a tornának rendeltem alá mindent. A hévízi nyaralás során is a zalacsányi és a balatongyöröki pálya között ingáztam. Egyrészt szurkoltam a felnőtt férfiválogatottnak a Divízió II-es Csapat Európa-bajnokságon, másrészt gyakoroltam és készültem Európa egyik legrangosabb U16-os versenyére, a Young Mastersre. Alig várom, hogy már ott legyünk Oslóban!”

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés