Bormámoros Texas

 

Bár az eső némileg ráijesztett a játékosokra szombat reggel a Balatonudvariban rendezett jubileumi, X. Balatoni Borok Golfversenyén, ám pánikra nem volt ok. Később a nap is kisütött és egy remek hangulatú, megmérettetésnek lehettünk tanúi, ahol nem csak a golftudás, de az ízlelőbimbók is főszerepet kaptak.

A játékosok csapatokban, Shotgun indítással kezdtek, igaz az égi áldás miatt egy kis csúszással. A verseny alatt - a golf mellett - a borok is főszerepet kaptak, ugyanis a pályán, a 6., 10., 13., és a 17.-es szakaszokon kóstolhatták meg résztvevők a jobbnál jobb balatoni borokat. Úgynevezett vakkóstolás volt, ahol a játékosoknak 3-3 bor típusát kellett kitalálniuk. Minden találatért pontokat kaptak, ami azután hozzáadódott a játékukhoz. Ha sikerült, akkor jelentősen javíthattak az eredményükön.

Nagy öröm volt, hogy a korábbi évek után ismét sokan részt vettek egy bormámoros hangulatú golfozással egybekötött társasági eseményen.

A verseny végén pedig marhapörkölt és rétes várta a golfozókat.

A csapatokat Nettóban értékelték.

Nettó I-II-III. helyezett Bor-eredmény nélkül!

  I. Gellér Nóra Dorottya, Gellér Réka, Gellér Róbert, Gellérné Sordi Zsuzsanna (40 nettó Stbf.)      

                         II. Adorján Zsolt, Páll Elisabeth, Páll Ernő, Zsadányi Ildikó (46 nettó Stbf.)

                         III.  Dr. Bakacs Józsefné, Léner Éva, Mounsey Steve, Rothweil Gábor (47 nettó Stbf.)

 

A nap legjobb eredményét Bruttóban pedig, a Dr. Vértes András, Kovácsné Földesi Katalin, Dr. Kománovics Ibolya, Kovács Titusz négyese szállította. 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés